2789

😑😑😑یه پسر زشت داغون

تو واقعیت دنبال پولدار نیستم . ملاک های دیگه برام مهمه ک یکیش قد و قیافس . انگار من حالم خوب نبوده.خودشون مخفی عقدکردن عروسی گرفتن فقط مردونه.بعدگفتن پاشو بریم خونه تو ازدواج کردی . پسره دو ک دیدم گفتم من حالم حوب نبوده بدون گفتن تموم کردبد من نمیخوام. . یهو یادم اومد از یکی خوشم اومده گفتم حالا تا کی ازین طلاق بگیرم ک برم با اون😣 ینی انقد استرس داشتم ک خیس عرق شده بودم از خواب پریدم . این چ خوابی بود 😑😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب دختری که فکرش سمت شوهر خوشگله:این چه خوابیه خواهر من://///

منی ک دنبال پول پسر نیستم درین مورددحق انتخاب دارم ( خیلیا فقط پول براشون مهمه) خواسته ها متفاوته. وقتی دنبال پول کسی نیستم حق دارم از قیافش خوشم بیاد . ولی دنبال زیبایی یوسف پیامبرم نیستم . همنقد ک خوشم بیاد

خوابت برعکس میشه انشاالله اون چیزی که میخوای خدا واست رقم میزنه

ممنون دوست عزیزم . اولین انرژیرمثبت سر صبحم بودی 🙏🌹🌹🌹 ان شالله خوبی ک برا هر کی میخوای اولدسر راه خودت قرار بگیره🙏🌹🌹🌹

منی ک دنبال پول پسر نیستم درین مورددحق انتخاب دارم ( خیلیا فقط پول براشون مهمه) خواسته ها متفاوته. و ...

همینکه ب دلت بشینه کافیه پس حق داری اخه بعضیا مدل طور میخوان

از من به تو نصحیت درکنار فیس اخلاقم درنظر بگیر و واست مهم باشه

تو ترس شوهر زشت داری و میترسی دلتو به یه ادم زشت ببازی یا مجبور شی زنش شی این خوابو دیدی