2777
2789
عنوان

چرا بیدارید😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 136 پست
آروم باش خودخوری نکن حساس نشو نفس عمیق بکش آب خنک بخور

ببخشید شما پرستاری؟

یه سوال داشتم این علائم برای چی میتونه باشه ؟

تهوع دوبینی سرگیجه تپش قلب

ممنون میشم جواب بدید🙏

درخواست 🚫

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببخشید شما پرستاری؟یه سوال داشتم این علائم برای چی میتونه باشه ؟تهوع دوبینی سرگیجه تپش قلب ممنون م ...

با اجازتون.نمیشه قاطع گفت ولی ممکنه ضعف کم آبی بدن کمخونی نوسان قند و فشار خون جابجایی مایع میان گوش باشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

با اجازتون.نمیشه قاطع گفت ولی ممکنه ضعف کم آبی بدن کمخونی نوسان قند و فشار خون جابجایی مایع میان گوش ...

پس حالم اورژانسی نیست بخوابم خوب میشم

ممنون از کمکتون🙏🙏🙏🙏

درخواست 🚫

پس حالم اورژانسی نیست بخوابم خوب میشمممنون از کمکتون🙏🙏🙏🙏

نگران نباش تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نگران نباش تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن

الان تو آروم ترین ورژن خودمم نمیدونم چرا هی داره بدتر میشه گوشمم کیپ شده خیلی حال بدیه

امیدوارم بتونم زودتر بخوابم

درخواست 🚫

الان تو آروم ترین ورژن خودمم نمیدونم چرا هی داره بدتر میشه گوشمم کیپ شده خیلی حال بدیه امیدوارم بتون ...

شستشو لازمه