2821
2789
عنوان

چرا بیدارید😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 136 پست
آروم باش خودخوری نکن حساس نشو نفس عمیق بکش آب خنک بخور

ببخشید شما پرستاری؟

یه سوال داشتم این علائم برای چی میتونه باشه ؟

تهوع دوبینی سرگیجه تپش قلب

ممنون میشم جواب بدید🙏

درخواست 🚫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید شما پرستاری؟یه سوال داشتم این علائم برای چی میتونه باشه ؟تهوع دوبینی سرگیجه تپش قلب ممنون م ...

با اجازتون.نمیشه قاطع گفت ولی ممکنه ضعف کم آبی بدن کمخونی نوسان قند و فشار خون جابجایی مایع میان گوش باشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

با اجازتون.نمیشه قاطع گفت ولی ممکنه ضعف کم آبی بدن کمخونی نوسان قند و فشار خون جابجایی مایع میان گوش ...

پس حالم اورژانسی نیست بخوابم خوب میشم

ممنون از کمکتون🙏🙏🙏🙏

درخواست 🚫

پس حالم اورژانسی نیست بخوابم خوب میشمممنون از کمکتون🙏🙏🙏🙏

نگران نباش تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نگران نباش تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن

الان تو آروم ترین ورژن خودمم نمیدونم چرا هی داره بدتر میشه گوشمم کیپ شده خیلی حال بدیه

امیدوارم بتونم زودتر بخوابم

درخواست 🚫

الان تو آروم ترین ورژن خودمم نمیدونم چرا هی داره بدتر میشه گوشمم کیپ شده خیلی حال بدیه امیدوارم بتون ...

شستشو لازمه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز