2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش تاپیکتو قفل کنی اسی

بخدا گناهه اینطوری پشت سر مرده حرف بزنن بگن خیانت کرده

از دوستای همکار نزدیکم بودن وقتی خبرو دادنم ما بیمارستان بودیم این خیانت و این چیزا چیه واقعا چطور میتونید اینقدر راحت تهمت بزنید حتی اون همکارمم ک نزدیک بود بهشون همچین چیزی نگفت

واقعاااا گناه داره مرده دستش از دنیا کوتاهه این تهمت ها برا زنده هام هزار گناهه چه برسه مرده

کاش تاپیکتو قفل کنی اسی بخدا گناهه اینطوری پشت سر مرده حرف بزنن بگن خیانت کرده از دوستای همکار نزدیک ...

استارتر انقد بیکاره که افتاده دنبال داستان یکی دیگه ، چه توقعی ازش داری😂 این کل تایم عمرش با همین مسائل داره میگذره چه میدونه گناه وتهمت و این حرفا چیه

هر کاربر مرد که درخواست بده ننه ش خرابه.تمام.

استارتر انقد بیکاره که افتاده دنبال داستان یکی دیگه ، چه توقعی ازش داری😂 این کل تایم عمرش با همین م ...

واااقعااا دلم سوخت برای اون دو نفر ک فوت شدن ..

نمیدونم مردم چطوری نمیترسن اینقدر راحت میان دربارشون حرف میزنن

ما ک میشناختیمم به خودمون جرئتشو نمیدیم لام تا کام چیزی نگفتیم فقط متاسف و ناراحت شدیم من حتی از اون همکار بنده خدامم نپرسیدم چیزی فقط خبرشو شنیدم اونم چون بدو بدو اومد به ی جمعی از همکارا گفت

کاش تاپیکتو قفل کنی اسی بخدا گناهه اینطوری پشت سر مرده حرف بزنن بگن خیانت کرده از دوستای همکار نزدیک ...

کی تهمت زده

چرا حرف درمیاری

فاز نصیحت برمیداری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

استارتر انقد بیکاره که افتاده دنبال داستان یکی دیگه ، چه توقعی ازش داری😂 این کل تایم عمرش با همین م ...

الان توأم تهمت زدی قضاوت کردی

خجالت نمیکشی

آره یقین تو فقط میفهمی

منم از شما توقع شعور ندارم واقعا😕🤨

فقط یک جا دیدم تاپیک شو دیدم باورم نشد حقیقت داشته باشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰