2777
2789
 اگ دوس داری بگو تا سبک شی عزیزم😔

اذیتاشم این بوذ که زن مطیع میخواست به قول خودش زن بله قربان گو‌چشم‌بگه...نه دوستی واسم مونده بود نه هیچی میخواست حتی از خانوادم جدام کنه..مسگف مهمونیای فامیلتون نرو خوشم نمیاد و......هزار مورد شبیه این هر ساعت باید از خودم خبر نیدادم حتی وقتی خونم 

قضیه ش مفصله عزیزم...دوسال و‌نیم باهاش بودم اونقدر عذابم داد که با همه عشقم رها کردم...اونم گف بری ت ...

عزیزم خیلی اذیت شدی ک خودت رفتنو ترجیح دادی میدونم 

پای تصمیمی کرفتی وایسا و مطمین باش پشیمون نمیشی

سخته شاید اذیت شی ولی اینک الان اذیت بشی خیلی بهتر از اینه ک چندین سال مدااام عذاب بکشی 

یعنی حتی ی بارم بخلطر کاراش عذر خواهی نمیکرد ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خیلی اذیت شدی ک خودت رفتنو ترجیح دادی میدونم  پای تصمیمی کرفتی وایسا و مطمین باش پشیمون ...

من خیلی صبر کردم بخاطر عشقم ولی وتقعا بریدم به معنای واقعی با این که هنوز دلم...😔ولی میدونم تهش جدایی بود...

عزیزم خیلی اذیت شدی ک خودت رفتنو ترجیح دادی میدونم  پای تصمیمی کرفتی وایسا و مطمین باش پشیمون ...

حتی ی بار عذرخواهی نکرد میگف حقته مقصر خودتی نفهمی شعور نداری نمیتونی جواب منو ندی روحرفم حرف نزنی بگی چشم

بهش گفتم بیا بریم مشاور گف من مشکلی ندارم تو‌باید بری رسم زندگی کردن یادت بدن خیلی تحقیرم کرد از خودم بدم میاد دیگه

اذیتاشم این بوذ که زن مطیع میخواست به قول خودش زن بله قربان گو‌چشم‌بگه...نه دوستی واسم مونده بود نه ...

عزیزم هممممه ی مردا زن مطیع میخان

همشون

ولی اینطوری ک تو میگی ادم شکاکی بوده

الان فقط گریه کن تو خودت نریز

ولی هیچ وقت پشیمون نشو 

چون اگ بخای بازم شروع کنی از قبل بدتر میشه 

رابطه ای ک یه بار تموم شه دیگ درس بشو نیس 

مث پوشیدن لباسای کثیف بعد حموم

فقط ب گند میکشه ادمو

و از همهچمهم تر اون فهمیده ک بدون اون نمیتونی و اذیتاشو بیشتر میکنه چون میدونه نمیتونی بری 

عزیزم هممممه ی مردا زن مطیع میخان همشون ولی اینطوری ک تو میگی ادم شکاکی بوده الان فقط گریه کن تو ...

زن مطیع داریم تا مطیع اون زنی میخواست که حتی نظر نده...حرف نزنه ی زن تو‌سری خور...تا کی میتونی کنترل بشی تا کی میتونی نه جایی بری بشینی کنج خونه مطیع ترین زنم باشی ی روزی کم‌میاری

من خیلی صبر کردم بخاطر عشقم ولی وتقعا بریدم به معنای واقعی با این که هنوز دلم...😔ولی میدونم تهش جدا ...

فدات شم عزیزم حق داری 

نباید انتظار داشته باشی زود فراموش کنی ادم ی گربه میاره بهش عادت میکنه

چ برسی ب ی ادم ک دو سالو نیم عمرتو باهاش گذروندی و لز عشق باهاش دم زدی

سخته ولی شدنیه

هیچیو تو خودت نریز

باید فقط سعی کن عادت کنی

قطعا میتونی 

چون اونی ک تجربه کردی ی عشق دو طرفه نبوده ک برات سخت باشه 

عزیزم هممممه ی مردا زن مطیع میخان همشون ولی اینطوری ک تو میگی ادم شکاکی بوده الان فقط گریه کن تو ...

اون همه میرفت قهر میکرد التماسش میکردم ی بار نخواست ازم ی بار از دلم فحشاشو درنیاورد...میگف ناراحتم فقط بخاطر فحش دادن چون شخصیت خودمو زیر سوال بردم!!!

حتی ی بار عذرخواهی نکرد میگف حقته مقصر خودتی نفهمی شعور نداری نمیتونی جواب منو ندی روحرفم حرف نزنی ب ...

تو پیش وجدان خودت راحتی ک تمام تلاشتو کردی برای حسی ک داشتی 

پس بدون عذاب وجدان خطش بزن از زندگیت 

حتی اگرم برگرده اشتباهه قبول کردنش 

اینجوری ک معلومه همیشه اذیتت میکرده 

ی مدت کوتاه اذیت شدن بخاطر دل کندن خیلی بهتر از ی عمر اذیت شدنه

همون بهتر ک زودتر تموم شد

کسی ک تو دوران دوستی ی ببخشید نگه 

هیچ وقتچنمیشه باهاش زندگی کرد 

خداروشکر ک زودتر تموم شد و رفت

ب این فک کن ک اگ ب بچه داشتی چیکار میکردی 

زن مطیع داریم تا مطیع اون زنی میخواست که حتی نظر نده...حرف نزنه ی زن تو‌سری خور...تا کی میتونی کنترل ...

بهت قول میدم ی روزی خوشحال میشی لز لین تصمیمی ک گرفتی 

فقط ی لحظه تصور کن هودتو

ازدواجم میکردی باهاش تهش چیکار میکردی 

زندگیت تباه میشد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز