2777
2789
عنوان

عشق مادری❤

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
خب اگر مشکل داری و باردار نمیشی و علاقه ای هم نداری دقیقا چرا داری تلاش میکنی؟ چون بهت میاد؟ فک نکنی ...

دقیقا من هم دوست ندارم صرفا چون باید مادر بشم ،باید بچه بیارم

تو این یازده سال هم تا شرایط رو فراهم نکردم، گفتم نمیخوام

الان که حس میکنم وقتشه ،حس مادری ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باخودت خلوت کن ببین ریشه افکارت چیه

نمیدونم شاید به خاطر مادرهای اطرافم باشه که درست مادری نمیکنند

بچه باعث شده کلا تبدیل به زن های افسرده و داغون بشن

برام سواله مادری براشون چه دستاوردی داشته؟

یعنی حس اش به وجود میاد ،بعد مادری پشیمون نمیشم؟

چرا باید پشیمون بشی؟این جزی از زندگیه ما همیشه جوان و سالم و با طراوت نیستیم....بلاخره این تن و روح خسته میشه...و یه موجودی که از جنس خودت و جلوت قد میکشه بهترین حس زندگیه...این شرایط سخته روزگار که باعث میشه خیلی از مادرا خسته و افسرده و عصبی باشن....ولی اون شبی که کنارت یه موجودی نفس میکشه و عطر تنش حس آرامش میده و جون تو تنت میاد.....تو حاشیه نرو و ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن.....

این که شک داری یعنی هنوز نمخوای بچه داشته باشی...یا انقدر با سوال پیچ کردن خودت گیج شدی که نمیتونی حس واقعیت پیدا کنی....یا از زندگیت راضی نیستی و یا به هدف هات نرسیدی ....شاید خودتم افسرده و دلسرد باشی....واقع بین باش....

یازده سال نخواستی بچه داشته باشی....فک کن خدای نکرده نتونی بچه دار بشی خودت و همسرت با این موضوع کنار میای...چرا فک میکنی هر وقت اراده کنی بچه تو بغلته

اگه بهش فکر میکنی یعنی آمادگیش داری کاری به زندگی بقیه و مادرای دیگه نداشته باشه

مطمئن باش پشیمون نمیشی.تجربه ش کن

چرا باید پشیمون بشی؟این جزی از زندگیه ما همیشه جوان و سالم و با طراوت نیستیم....بلاخره این تن و روح ...

ممنون از صحبت های دلنشین تون😊

البته من تقریبا به اهدافم رسیدم واصلا هم دلسرد و افسرده نیستم

بیشتر نمیدونم حس مادری چطوریه😅

و فکر میکنم که واقعا میتونم مادر خوبی باشم یا اینکه باید با جبر طبیعت دارم پیش میرم

هرچند هرکسی با طبعیت زندگی پیش نره ،قطعا پشیمانی در انتظارش هست

ممنون از صحبت های دلنشین تون😊البته من تقریبا به اهدافم رسیدم واصلا هم دلسرد و افسرده نیستمبیشتر نمی ...

میدونی من خودم خیلی خوابم سنگین بود.همیشه میگفتم بچه دار بشم.چطور بیدار میشم.کنارش خوابم نیوفتم روش...خخخ

خلاصه بهد بچه دار شدن دستش تکان میداد یا غلط میخورد من بیدار میشدم.

ککلا دغدقه خیلیاس و اکثرا همینطورن ولی بعدش فرق داره

امیدوارم شما هم به خواسته های دلتون برسید و موفق باشی عزیزم