بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای منم همچین شرایطی بود و اینکه بیمه هم نداشت.نتونستم برم واقعا حس میکردم بیگاری میکشن ولی شاید اگ ...
برای معلم بودم غیر انتفاعی باید کارشناسی داشت ؟ راحت قبول میکنن؟
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
یعنی هر روزی که برید سره کلاس سیزده تومن بهتون میدن؟؟؟؟؟؟؟والا بخدا که شما معلما دیگه خیلی رو دارین.همش یه شنبه تا چهارشنبه است.روزای تعطیل هم تعطیل هستین
آخه منم چند ساله یه شیفتمو تو یه غیرانتفاعی هستم دقیقا هرساله بچه ها بخاطر من ثبت نام میکنن یه تعداد ...
اتفاقا منم سال قبل اولین سال کاریم بود و بهم ماهی ۳ تومن دادن و امسال اینقد از کارم راضی بودن که اولیا گفتن معلم پایه چهارمشون خودم باشم ولی فک کنم نهایت حقوقمو ۷ ، ۸ تومن بکنه
امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍