2789
عنوان

رسم محرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 36 پست
بگو من نه همچین چیزی رو دوست دارم و نه مجبور میکنم که بیارن .کدوم دختر فامیل برای محرم براش سینی. لب ...

من که اصلا قبول نمیکنم

اگه اینجوریه برا هر مناسبت باید یه چیزی بیارن اینجوری که نمیشه

۱۳۳معظم🌙محبوبم؛تو به اندازه حمله‌یِ ایران به تل‌آویو قشنگی!               

به مامانت بگی رسم دارن لباس مشکی بیارن و ماهم لباس مشکی برا داماد ببریم احتمالا خودبه خود رسمه برداش ...

کاش یذره اهمیت میدادن من چی میگمممم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اصلا قبول نمیکنم اگه اینجوریه برا هر مناسبت باید یه چیزی بیارن اینجوری که نمیشه

آره اصلا زیر بار نرو .بگو من خوشم نمیاد برای عزاداری برای من کاری کنند .ترجیحم اینه تو شادی برام انجام بدن .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

واقعا سیاه حسین ع عشق هست ولطف خدا باید باشه تن باشه واقعا چرا سیاه حسین ع شگون نداره کمی تعامل کنید ...

کاری به شگون و... نداریم

میگم اصلا این چه رسمیههه

وای بسه تو رو خدا برای هر چیزی ی رسمی درست میکنید خیلی چرته!

من که درست نکردم

اولین باره میشنوم

قرار هم نیس قبول کنم

کاری به شگون و... نداریممیگم اصلا این چه رسمیههه

این که کسی بپوشه به اراده خداوند هست یعنی خدا باید بخواد و به ما لطف کنه که ما بپوشیم یعنی دست خودمون نیست نخواستید بپوشید نپوشید رسم یعنی برکت به زندگی طرف بیاد