2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 60 پست
مثلا اگ اشتباه طرف بچش باشه بهش گوشزد میکنین تا زودتر  بچشو بندازه؟ اشتباه داریم تا اشتباه

نه عزیزم‌ 😑 حق با شماست

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
نه عزیزم‌ 😑 حق با شماست

🌹🌹🌹

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درس میفرمایی😊👏

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

واقعاا زشته من متنفرم از این اخلاق نی نی سایتیا

یه دختر 17 ساله تاپیک زده بود وباردار بود همه به جای راهکار دادن سرزنشش میکردن

یه تاپیک دیگه بود یکی گفت خب به ماچه میخواستی با این اختلاف سنی ازدواج نکنی ناله هاتو واسه مانیار!!

یه تاپیک دیگه دختره یه راه حل کوچیک خواسته بود یه خانوم بی ادب بهش توپید که اه خستمون کردید و...

اینها اوج بی فرهنگی وبی شعوریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان اوضاع چطوره آشتی کردین ؟

اره

اشتی کردیم

تموم شدو رفت، حالا فردا همه ی قهرمون یادم میره ولی حرفایی ک بهم زدن عین حای تیغ رو قلبم میمونه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
واقعاا زشته من متنفرم از این اخلاق نی نی سایتیا یه دختر 17 ساله تاپیک زده بود وباردار بود همه به جا ...

دقییییقا بقچه جون

اونی ک راهکار میخواد دلش ب اندازه کافی پر هس، فقط راهکار میخواد😑

دقییییقا بقچه جون اونی ک راهکار میخواد دلش ب اندازه کافی پر هس، فقط راهکار میخواد😑

اینجا درد دل نکن همه نمک رو زخمت میپاشن فقططط ادعا دارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره اشتی کردیم تموم شدو رفت، حالا فردا همه ی قهرمون یادم میره ولی حرفایی ک بهم زدن عین حای تیغ رو ...

ببخش‌ عزیزم 🌹

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
اینجا درد دل نکن همه نمک رو زخمت میپاشن فقططط ادعا دارن

من خواهر و برادر ندارم، دوست انچنان صمیمی ای ک این حرفارو بهش بزنم و ازش راهکار بخوامم ندارم

از بی کسی اومدم درد دل، ولی ی کاری کردن دردای خودم یادم رف ، حرفای اونا موند توی مغزم

من خواهر و برادر ندارم، دوست انچنان صمیمی ای ک این حرفارو بهش بزنم و ازش راهکار بخوامم ندارم از بی ...

اصلا بهش فکر نکن گلم اونا میگن و رد میشن پس توهم رد شو

ببخش‌ عزیزم 🌹

❤❤❤❤ میبخشمشون ،حتتما، خدا شاهده حتی یک لحظه ارزو نکردم ک ای کاش تو حال من باشن و درک کنن کارشون زشت بود، ولی یکم زمان میبره ک یادم بره😑

البته هیچکس ب قصد ناراحت کردن دیگری حرفی نمیزنه، ولی ناخوداگاه پیش میاد دیگ😊

ممنون ک پای حرفام نشستین🌹🌹

اصلا بهش فکر نکن گلم اونا میگن و رد میشن پس توهم رد شو

اره  ❤ بهترین راه بی محلی و بی خیالیه😊 ممنون

❤❤❤❤ میبخشمشون ،حتتما، خدا شاهده حتی یک لحظه ارزو نکردم ک ای کاش تو حال من باشن و درک کنن کارشون زشت ...

دلت پاکه عزیزم باردارم که هستی برا منم دعا کن ♥️