2777
2789
عنوان

پر بغضم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 51 پست

وقتی خودتو نشناسی و خودتو کم ببینی و خودتو بی ارزش ببینی و خودتو  پوچ ببینی و خودتو  دوست نداسته باشی و خودتو  بها ندی همین احساس بهت دست میده .پس  بشونه های خودت  ببال و محکم باش و خودتو پیدا کن و احترام قایل باش برای خودت .اول.  اونمو قع  احساس رضایت بهت دست میده  در مورد خودت و دبگران و از این  ازار میای بیرون و دیگه برات تایید دیگران مهم نیست که خواستنی از دیدشون باشی. روی خودت کار کن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی خودتو نشناسی و خودتو کم ببینی و خودتو بی ارزش ببینی و خودتو  پوچ ببینی و خودتو  دوست ...

قبلا انقدر قوی بودم انقدر خودمو دوس داشتم که هیچکس واسم مهم نبود واقعا ولی الان واقعا دربرابر کسی که دوسش دارم تسلیم شدم و این فاجعه س

عین من

داغونم داغون😢😢😢😢

زندگیمون پرعذاب بمیریمم بازم عذاب😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
وقتی خودتو نشناسی و خودتو کم ببینی و خودتو بی ارزش ببینی و خودتو  پوچ ببینی و خودتو  دوست ...

آره همينه اما چه جورى 

يكم بيشتر بگو 

منم بعضي وقت ها خيلي منفي نگر و پر استرس ميشم از اين حس خوشم نمياد ولي درونم إيجاد ميشه 

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 
😔😔😔😔

منم مثل تو تسلیم شدم اما جز له شدن بیشترم هیچی برام نداره 

دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
آره همينه اما چه جورى  يكم بيشتر بگو  منم بعضي وقت ها خيلي منفي نگر و پر استرس ميشم از ا ...

روی اعتماد بنفس و عزت نفس تون کار کنید برید روانشناس  حضوری باهاتون  راهکار میده و موشکافی میکنه درونتونو و راهشو پیدا میکنید . الان یه کتاب حرف کمه بنویسم چون باید  صحبتهامون دوطرفه باشه و باز کردن  هر نکته قابل  حل. 

خیلی بده خیلی  ادم دوس دارم بمیره شاید نباشه بهتره

كامل دركت ميكنم با پوست وگوشتم لمس ميكنم😭😭😭

يك روح پر إز ترانه دارم بر گرد ،يك عالمه عاشقانه دارم برگرد
2790
2778
2791
2779
2792