2777
2789
عنوان

باردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواست خداست دختر خوب حسودی نکن من خودم ناخواسته باردارم ولی جاریم بعد چند سال نه من اصلا بهش فخر نمیفروشم چون ناخواسته بوده ولی اون تو نگاهش غم داره که دل ادم کباب میشه نه اون مقصره نه من انشا الله خدا به اونم بچه بده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
خواست خداست دختر خوب حسودی نکن من خودم ناخواسته باردارم ولی جاریم بعد چند سال نه من اصلا بهش فخر نمی ...

به خدا دست خود آدم نیست مخصوصا تنها باشی

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
خواست خداست دختر خوب حسودی نکن من خودم ناخواسته باردارم ولی جاریم بعد چند سال نه من اصلا بهش فخر نمی ...

خواهش میکنم هیچوقت جلو جاریت خیلی قربون صدقه بچه هات نرو یا ازشون تعریف نکن  یا عکساسونو پروفایل نزارهم برا خودت میگم هم برا اون بنده خدا...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
خواهش میکنم هیچوقت جلو جاریت خیلی قربون صدقه بچه هات نرو یا ازشون تعریف نکن  یا عکساسونو پروفای ...

خودم خیلی حواسم هست تازه خودش میدونه من به خاطر شرایط کارم از بچه خوشم نمیاد

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
شوهرم به من روحیه میده میگه من فعلا بچه نمیخوام ولی خب هرکسی دوست داره طعم پدر و مادر شدنو بچشه توک ...

میشه بپرس.چندسالته ببخشیدا 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
خودم خیلی حواسم هست تازه خودش میدونه من به خاطر شرایط کارم از بچه خوشم نمیاد

خدا خیرت بده...

خوبه ک اینقد فهمیده هستید...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
هرکی دوروبرم بود ومشکلای مهم داشتن مامان شدن اونوقت من اون از سقط بی دلیلم این از حامله نشدنم ...همه ...

ای جونم واقعا درکت میکنم که چی میگی😞ایشالا به حق این ماه عزیز و به حق روزهای نزول قران به زودی حامله بشی

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

من خوب درکت میکنم خیلی سخته منم ۵ماهه اقدامم جاریم بعدمن عروسی کرد الان بارداره بعدتوفامیل هرروز خبربارداری ینفرومیشنوم ۲تاهمسایه هام باردارن اونوقت من دست روهرچی میزارم نیست میشه خداهیچکسو بدون بچه نزاره توفامیل بدشوهر،وقتی میشنوم بارداری کسیو براش خوشحال میشم حسادتم نمیکنم اماته دلم غم میریزه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز