2777
2789
عنوان

رشته بهداشت عمومی خیلی تاپ و خفنه

1839 بازدید | 86 پست

رشته بهداشت عمومی جزو مهمترین رشته های پیراپزشکی هست🧿🩺🥼 خیلی رشته خفنی هست تاپ محسوب میشه بهش میگن public health و در کنکور رتبه نسبتا خوبی میخواد🥼💉🩸🩺 دانشجوهای این رشته هم در بیمارستان و هم مرکز بهداشت واحد های متفاوت عملی و تئوری میگذرونن و روپوش سفید و مقدس پزشکی میپوشن و از بیماری ها پیشگیری میکنن🥼در دانشگاه علوم پزشکی درس میخونن🧿💉 و دوسال طرح اجباری میرن و کارشون هم بعنوان مراقب سلامت در مرکز بهداشت هست و کارای مراقبت نوزادان و سالمندان و غربالگری ها رو انجام میدن🥼🥼🥼🥼 روپوش سفید دارن واحد های عملی و آزمایشگاهی دارن که به آرم حس پرستیژ میده و باید روپوش سفید پوشید🥼🥼💉🩺🧿 درس های این رشته آناتومی،فیزیولوژی،میکروب شناسی،انگل شناسی،ویروس و قارچ شناسی،ایمنی شناسی،اپیدمیولوژی،بهداشت روان،بهداشت و سلامت سالمندان و نوزادان ،مادر و کودک،.... هست🧿🥼💉🩺🧿

ترم ۷ و ۸ کلا کارآموزی هست🥼🧿

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره عزیزم عالیه توام آروم بگیر کم کم بخواب

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

من موندم پزشکا با روپوش کلاس نمیذارناونوقت بقیه رشته ها...خودم پزشکم..

تاپیک هاش فانه😅عمدا اینجور میگه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

من موندم پزشکا با روپوش کلاس نمیذارن اونوقت بقیه رشته ها... خودم پزشکم..

تو هم کلاس بزار خب🥼🥼🥼🥼🥼

روپوش پزشکی دست هرکسی نیست و هرکسی شایسته پوشیدن این روپوش مقدس نیست غیر از دانشجوهای علوم پزشکی🥼🧿

#من_شر_حاسد_اذا_حسد🧿 🥼🥼🥼🥼🥼🥼

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱