2777
2789
عنوان

تک نیت لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 40 پست
عزیزم مهرماه و اردیبهشت

بله

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی لطف کردین براتون آیت الکرسی میخونم انشالله که به تمام خواسته های دلتون برسیناگه دوست داشتین این ...

ماه تولدتو بگو عزیزم با ف.ال نگاه کنم برات

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

ماه تولدتو بگو عزیزم با ف.ال نگاه کنم برات

مرسی عزیزم✨

اون یکی هم با ف. ال گفتین قبول میشم؟متولد شهریور

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

ممنونم عزیزم 🥰ببخشید من امسال کنکور قبول میشم

قبول میشی ولی انگار رشته مورد علاقه ات نیست

مرسی عزیزم✨ اون یکی هم با ف. ال گفتین قبول میشم؟متولد شهریور

نه عزیزم اون با حس گفتم

گلم متولد مهر هستم خودمحس امیر علی به من

خب این ادم توذهنش تورو یک دختری میبینه خلاق و یکمعجیب دوست داره کشفت کنه درعین حال یک حس علاقه دلی داره بهت بیشتر اوقات باخودش فکرمیکنه که چکارمیکنه و درحال چیه و چجوریاس کششی که بهت داره باعث میشه درباره ات کنجکاو باشه

نه عزیزم اون با حس گفتم

میشه با ف. ال هم بگین خیالمو راحت کنین🥲

ببخشید واقعا خیلی استرس دارم

امسال دانشگاه رشته مامایی قبول میشم؟

و امسال وارد رابطه میشم؟کیه؟

اسمم که گفتم نرگس و متولد شهریور🥲❤️

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

به منم بگو امسال ازدواج دارم اگر آره چه شکلیه🤭😘

نه