2777
2789
عنوان

بیاید ببینم😂🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 166 پست
دختر بیچاره🥲💔 ببخشید ولی حسم گفت نهحسم اینطوریه که پسره به دردش نمیخوره

منو علیرضا بهم میرسیم ؟ توروخدااا ناامیدم نکنن😭🤣

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم(الکی مثلا🤣🤣🤣)

تو که حست خوب بود بگو بینم این یارو به درد من میخوره بیخیالش بشم یا نه؟😁🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

تو که حست خوب بود بگو بینم این یارو به درد من میخوره بیخیالش بشم یا نه؟😁🥲

یکم بمون باهاش

انشالله که خوشبخت میشید🥲

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

پرانرژیییی و مهربونبه وقتش سلیطهههه

😂❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

اره و یکم مرموزی

منم بگمممم دیگهههه خوووو.."

دختری هستی ک روحیه قوی داری ، اما احساس می کنم ، ناراحتی های هم داری و.."

شوخ هم هستی و.."

و اینکه دوس داری حرف حرف خودت باشههه 🙄😃"

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

منم بگمممم دیگهههه خوووو.."دختری هستی ک روحیه قوی داری ، اما احساس می کنم ، ناراحتی های هم داری و.." ...

همش درسته ✅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
منو علیرضا بهم میرسیم ؟ توروخدااا ناامیدم نکنن😭🤣

یه چصه حس دارم واسه چن نفر درست دراومده...

نمیدونم حسم میگه نه🥲

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

🕷🕷🩸

به همین راحتی لغوم زدی رفتی؟

آقا هستم . شخصیت و معرفت برای من مهمه پس رعایت کنید🙏🏻متاهلم و درخواست دوستی به کسی نمیدم. اینجا عضو قدیمی هستم که گاهی سوال بپرسم🙏🏻 ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

یه چصه حس دارم واسه چن نفر درست دراومده...نمیدونم حسم میگه نه🥲

اومده خواستگاری هااا

ینی یچی میشه که بهم بخوره ؟🥲💔