2777
2789
عنوان

بیاید ببینم😂🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 166 پست

حس منه ها شایدم اشتب باشه حس میکنی از اینایی باشی که زندگی رو خیلی سخت نمیگیرن راحتم میخندی😂🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منننن

مغروری ولی اگر یکی بتونه بهت نزدیک بشه خیلی مهربون و دلرحمی

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

یه دختر بسیااااار دیسیپلین و اهل نظم از حرفت کوتاه نمیای مهربونی و با وجدان وایب خوبی گرفتم ازت

قربونت برم

فقط من زیاد منظم نیستم 😂 تداوم دارم توی کارهام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من؟😂🎀

پرانرژیییی و مهربون

به وقتش سلیطهههه

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

صلوات فرستادملطفا شما هم برای من دعا کنید عزیزم

خیلی ممنونم عزیزم الهی همیشه سلامت باشی

حاجت روا شی عزیزم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

منم بگو🥺

گفتمممم

میشه منم بگینننن

کوچولو موچولو و گوگولیییی

تجملاتی هستی ...دوست داری همه ازت تعریف کنن ...ذره بین به دستی

تجملاتی نیستم بیشتر روی مد هستم و خوش سلیقه

دراون حد تعریف هم خودشیفته. نیستم ولی خب دوست دارم 😅

ذره بین ب دست نیستم تازگیا سعی کردم بهترباشم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خیلی ممنونم عزیزم الهی همیشه سلامت باشی حاجت روا شی عزیزم

مرسی همچنین گلم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤🦁🌞💚 فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)