2789
عنوان

سکته قلبی

100 بازدید | 26 پست

یه ماه پیش قلبم و دست چپمو فک و گردن سمت چپم درد میکرد رفتن دکتر واسه نوار قلب.نوار قلب انجام دادم گفت باید اکو انجام بدی.بعدِ نوار قلب یدونه قرص بهم داد همون یه دوتا تا همین دو هفته پیش اثرش مونده بود

امروز قلبم یه جوری تیر کشید که نزدیک بود ایست قلبی کنم

الآنم وقتی دراز میکشم به زور نفسم بالا میاد و قلبم درد میکنه

به نظرتون در معرض سکته قلبی هستم؟

آقایون به هیچ وجه درخواست ندید حوصلتونو ندارم 🥱😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو استرس نگیر آروم باش تا حد امکان از تنش چالش دور باش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو استرس نگیر آروم باش تا حد امکان از تنش چالش دور باش

نبابا عین خیالمم نیست اما خب درد میکنه دیگه

سکته قلبیه؟

سکته باشه نمیتونی از جات پاشی

ولی تا دیر نشده برو بیمارستان همین الان

اگرم واقعا شرایطشو نداری

نوک انگشتت رو ی کوچولو تیغ بزن چن قطره خون بیاد

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

سکته باشه نمیتونی از جات پاشی ولی تا دیر نشده برو بیمارستان همین الاناگرم واقعا شرایطشو ندارینوک انگ ...

باشه مرسی ازت❤️