2789
عنوان

لیزر باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خب گفتم شاید موقعی داره پشت پامو انجام میده بگه شورتو بیار پایین از پشت

مگه امپول میخوای بزنی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چه کاریه آخع

لازم بگم مردا کلی نگر هستن و خیلی به جزئیات توجه ندارن

بی خودی خودتون به زحمت ندین

این حجم از اشعه ممکنه کلی عوارض داشته باشه

چه کسی می تواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد

چه کاریه آخعلازم بگم مردا کلی نگر هستن و خیلی به جزئیات توجه ندارن بی خودی خودتون به زحمت ندین این ...

وایییی من جا استارت اب شدم فرو رفتم زیر زمین اصلا چرا باید نظر بدی راجبه این موضوع 😑😑😑😑😑😑

قسمت اضافه ینی چی

اشتباه نوشتم داشتم با کسی حرف میزدم 🤦🤦🤦🤦

منظورم بیکینی بود 😁😁😁😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اضافه؟!!

اشتباه نوشتم داشتم با کسی حرف میزدم 🤦🤦🤦🤦

منظورم بیکینی بود 😁😁😁😁

ویرایش کردم 🤣🤣🤣

پس همون کندلا که میرم ادامه بدم؟شنیدم سایناشور تعداد جلسات کمتری میخواد برا اون میخواستم عوض کنم

سایناشور خیلی خوبه ولی اگر اپراتورش بلد باشه

من خودم اپراتور کندلا بودم عالیه

خوشحال میشم دوست من باشید 💚