2777
2789
اومدم ببینم سوالش چیه😂😂 نیازی نیست من خودم نامزد دارم چند وقت دیگه عروسیمه😍👰

شوخی کردم😄

ان شا الله خوشبخت بشین خانومی 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید منظورتون اینه هشت روز بعد از اینکه پریودی تموم شد یا هشت روز بعد از اولین روزی که پریودی شرو ...

دکترا میگین از روز ده قاعدگی (ده روز بعد از اولین روز قاعدگی ) یک روز در میون اقدام کنین ولی اشکالی نداره ار روز هشت قاعدگی(هشت روز بعد از اولین روز قاعدگی ) اقدام داشته باشین چون بعضی موارد تخمک زودتر آزاد میشه ولی بطور کلی کسایی که سیکل بیست و هشت روزه دارن تخمک شون بین روزای چهارده قاعدگی تا نوزده قاعدگی آزاد میشه یعنی از روز چهارده قاعدگی تا نوزده قاعدگی امکان آزاد شدن تخمک وجود داره (چهارده روز بعد از اولین روز قاعدگی و نوزده روز بعد از اولین روز قاعدگی )

دکترا میگین از روز ده قاعدگی (ده روز بعد از اولین روز قاعدگی ) یک روز در میون اقدام کنین ولی اشکالی ...

مرسی از توضیح کامل و خوبتون

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
مرسی از توضیح کامل و خوبتون

خواهش عزیزم برای اینکه دقیق بفهمی کی تخمک گذاری داری از تاریخ پریود بعدیت دوازده یا شانزده روز کم کن ( برگرد عقب) این روزایی که به دست میاد محدوده زمانی هستش که تخمک گذاری دارین 

خواهش عزیزم برای اینکه دقیق بفهمی کی تخمک گذاری داری از تاریخ پریود بعدیت دوازده یا شانزده روز کم کن ...

خیلی خیلی ممنونم بانو🌹❤

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
دکترا میگین از روز ده قاعدگی (ده روز بعد از اولین روز قاعدگی ) یک روز در میون اقدام کنین ولی اشکالی ...

راستی گلم در بعضی از مواقع از نوزده قاعدگی به بعد هم امکان آزاد شدن تخمک وجود داره ولی خیلی کم همچین اتفاقی میوفته ولی شما میتونین بعد از اتمام پریودیتون تا قبل از شروع پریود بعدیتون یک شب در میون اقدام کنین ان شاءالله که نتیجه میگیرین 

ممنون دوستان نظر دادين 

دروجواب دوستان بگم كه من خودم و همسرم  يه پسر گل و دوست داشتني داريم و دوباره بچه ميخوايم منتها بخاطر يه سري شرايط كه انشاالله زودتر حل بشه فعلن دست نگه داشتيم لطفن برام تو اين شبهاي عزيز دعا كنيد مشكلاتم حل بشه