2821
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم

اول این که جزو گناهان کبیره هست

بعد هم باعث میشه حال روحی بد و عذاب وجدان پیدا کنی و همین افسردگیت رو بدتر میکنه

در طولانی مدت کلا حس پوچی پیدا میکنی و از خودت بدت میاد

میتونی یک سرگرمی برای خودت درست کنی ؟ مثلا با دوست یا تنها بری بیرون که روحیت عوض شه .

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

اون برای مرد هاست که کار های خطرناکی میکننبرای خانوم ها اعوارض خاصی ندارهیکم سطح علمی تون بالا ببرید

مثلا شما ک دم از سطح علمی میزنید میشه بگی منبع معتبرت کجاس؟!!!!

🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون برای مرد هاست که کار های خطرناکی میکننبرای خانوم ها اعوارض خاصی ندارهیکم سطح علمی تون بالا ببرید

بهتره کمی شما مطالعاتتون رو بالا ببرید😊

مطالعه کنید که آسیب های شدیدی داره

دختر و پسر هم نداره

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

این که درس نمیخونی و... رو ربط نده به خ ار..

اگر معتقدی گناهه که بحثش جداست.

ولی جدا از گناه بودن یا نبودنش، تنها ضررش همینه که ما رو طوری تربیت کردن که بابتش عذاب وجدان بگیریم و شرطی میشیم که بعدها هم موقع لذت جنس.ی حس گناه داشته باشیم. وگرنه مقدار معمول و روشهای معمولش ضرر خیلی زیادی نداره.

فقط از یه حدی بیشتر باعث میشه بعدها توی راب.طه سخت ار. ضا شی

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

بهتره کمی شما مطالعاتتون رو بالا ببرید😊مطالعه کنید که آسیب های شدیدی دارهدختر و پسر هم نداره

عزیزم

بیشتر زن های دنیا از دخول ارض.اع نمیشن

شما حتی اینم نمیدونی

بعد میگی ضرر داره؟ خب بگو زن ها برن بمیرن 😂

و خدا معجزه میکند !🌱💛

بهتره کمی شما مطالعاتتون رو بالا ببرید😊مطالعه کنید که آسیب های شدیدی دارهدختر و پسر هم نداره

یه منبع غیر فارسی معرفی کنید که بگه نباید خودارضلیی کرد:))))

هییییچی نیست

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

عزیزمبیشتر زن های دنیا از دخول ارض.اع نمیشنشما حتی اینم نمیدونی بعد میگی ضرر داره؟ خب بگو زن ها برن ...

شما معنی خود..ار..ضایی رو میدونی

یه خانم متاهل وقتی از طریق دخول ارضا نشه از طریق لمس توسط شوهرش ارضا میشه

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

به نظر شخصی من کمش اونقدراام بد نیست خودارضایی

کمشم بده دوست عزیز

من الان اینجا علت بد بودنشو از نظر ماورایی بگم بهم انگ خرافاتی بودن می زنن ولی میگم. با خودارضایی جن منفی خوار جذب میشه و تبدیل به جن عاشق میشه. جن عاشق هم جذب بشه آدم بدبخت میشه چون آدمو به انزوا می کشونه، روابطشو بهم می زنه، اجازه ازدواج نمیده، کابوس ایجاد می کنه و...

خب دست شوهر با دست خود ادم فرق داره خدا نکشتت از خنده مردم😂

همون دیگه

وقتی میگم مطالعه ندارید همینجا مشخص میشه

بحث رو پایان میدم

موفق باشید

شما معنی خود..ار..ضایی رو میدونییه خانم متاهل وقتی از طریق دخول ارضا نشه از طریق لمس توسط شوهرش ارضا ...

خب دست شوهر با دست خود ادم فرق داره خدا نکشتت از خنده مردم😂

و خدا معجزه میکند !🌱💛

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز