2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 20 پست
قبلا هر روز پر از شور و نشاط بودم خیلی پشتکار داشتم ساعت 6 صبح پا میشدم درس میخوندم تا 2 شب الان نمی ...

نه این حرف چیه همه ما جنگ آسیب دیدیم نگران نباش بخون خدا بزرگه موفق میشی زحمت میکشی باید داشته باشی خواستی بگو تا حرف بزنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب هنوز هم نباید نا امید بشی هنوزم فرصت شروع دوباره هستالان افسرده شدی یا بیشتر نگرانی ؟

هر دو

دل ندارم برم سمت کتابا

کارم شده اشک

به یه جا خیره میشم

میشه واقعا تو 10 روز کاری کرد ؟

هر دو دل ندارم برم سمت کتابا کارم شده اشک به یه جا خیره میشم میشه واقعا تو 10 روز کاری کرد ؟

میگی ۱۰ روز فرصت داری اینکه یک کاری کنی بهتر از اینه که هیچکاری نکنی حتی اگر فرصت کافی هم نداری اینکه بشینی گریه کنی چیزی رو درست نمیکنه

به نظرم کمالگرا هستی ذهن کمالگرا دوست داره کاری رو شروع کنه که بهترین نتیجه رو داشته باشه فکر میکنم بخاطر همین نا امید و افسرده شدی نزار ذهن کمالگرا جلوتو بگیره اینکه نمره ات کمتر از ۲۰ بشه مهم نیست مهم اینه تلاش خودت رو بکنی حتی اگه قرار باشه ۱۵ بگیری یا کمتر بهتر از اینه که برای مثال پاس نشی

همه این نخوندن ها جبران شدنی هست مهم اینه که با ترس خودت مواجه بشی

درخواست دوستی نده