2777
2789
عنوان

مزاحم مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 33 پست

ب شوهرت بگو تموم شه بره برا من یکی دوتا نبود ک همرو دادم شوهرم جواب داد تموم شد رفت..

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باهاش حرف میزنی????😡

باهاش حرف نمیزنم اصصصلا...فقط هی میپرسه توروخداااااا جواب بده...تورو خدا بگو فلانی رو میشناسید...یا فلان چیز رو دیدی؟؟من فقط تو یکی از برنامه ها بهش گفتم بلاکی اگر دوباره پی ام بدی گزارش میزنم

خدایا مرسی  
برنامه هامو یه مدت پاک میکنم.حتی اگر تماس گرفت هم رد تماس نمیدم تا خسته بشه.خوبه؟

ااره 

اصلا هیچچ جوابی بهش نده 

بزارش جزو بلک لیست گوشی ت 

همون که هروقت این شماره زنگ زد ریجکت بشه بهصورت خودکار 

توی تل و هیچ برنامه ای هم هیییچ جوابی بهش نده ..و بلاکشکن و نهایتا شمارتو عوض کن و فقط به اونایی که اعتمادداری شماره جدید بده 

به خودت ایمان داشته باش میتونیی خواهر جون

سلام عزیزم. بعد از اینکه به شوهرت میگفتی حساس نمیشد؟

نه چون کامل شناخت داره و میدونه اخلاقمه که همه چیو بهش بگم همه اتفاقهای روزمره . بنظرم شما هم بگید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نه چون کامل شناخت داره و میدونه اخلاقمه که همه چیو بهش بگم همه اتفاقهای روزمره . بنظرم شما هم بگید

منم همه چیزو بهش میگم حتی اینکه کجاها میرم و چی میشه و چی میبینم و همممه چیز...ولی تو این مورد یکم نگران شدم که نکنه حساس بشه...

خدایا مرسی  
منم همه چیزو بهش میگم حتی اینکه کجاها میرم و چی میشه و چی میبینم و همممه چیز...ولی تو این مورد یکم ن ...

عزیزم درکت میکنم ولی بگو .طلا که پاکه چه منتش به خاکه .حساس نمیشه اعتماد کامل داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام