2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیم ساعته برق نی،آب هم رف🙂عاشق اسم کاربریت شدم

چند روز دیگم بی برقی داریم هنوز بهار🥲🥲 دوساعت برق میره باززز😭 اب هم ۱۰ ساعتی نداریم

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

۳ روز قبل نیم ساعت رفت الان داریم انصافا اینجا رو نباید قطع کننن همینجوری هوا سمت ما داغونه

چیبگم انشالا که هیچ وقت قط نشه

به دنبال موفقیت🎀🥲درخواست نده ناموسا🗿👺

خدا صبرت بده کجایی؟

ولش کن

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

برق داریم هنوز نمیره ولی بی ابی میکشیم 😐

اهوازی؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اهوازی؟؟

نه جنوب نیستن

من همیشه میگم کاش تبریز و اردبیل کرج تهران چندساعتی نباشع باز هوا یکم بهتره

ولی اهواز اینا اصلا نره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.