2777
2789
عنوان

حق با کیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 102 پست
چجوری شاد باشم من اگه رابطم با اون بد باشه نمیتونم بخندم و خوشحال باشم دست خودم نیست خیلی حساسم افتا ...

الان پاشو یه قهوه درست کن بخور. بعدم آهنگ شاد بذار و لبخند بزن ، روی حالت تاثیر داره. باید تمرین کنی. بچه ی معصومت چه گناهی کرده که احساسات شما بند شوهرته. اون بچم دوس داره محیط خونه شاد باشه. میدونی چقد آسیب میخوره؟

مردا اکثرشون منفعل هستن و اگه ببینن زن و بچه شون شاد و خوشبخت هستن، احساس خوبی بهشون دست میده و فکر میکنن مرد خوبی هستن و به مرور زمان به زندگی شون علاقه مند میشن و کم کم می فهمه که خرجای تو ضروریه. اگه قسط و بدهی هم داره اهمیت نده. خودش بلده از پس اینا بربیاد.

الان پاشو یه قهوه درست کن بخور. بعدم آهنگ شاد بذار و لبخند بزن ، روی حالت تاثیر داره. باید تمرین کنی ...

حق داری مرسی واقعا ذهنم قفل شده بود الانم برای من مهم بچمه با اون خوبیم

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون بمیره هم تموم نمیکنه من احساس میکنم دیگه نمیخوامش انقد که درک نشدم اون با رفتار های بدش منو به ا ...

تموم نکنه. ولش کن. خودت به خودت بگو ولخرج. به شوهرتم با خنده بگو من ولخرجم. چرا اینقد بدت اومده؟ فحش که نداده ، گفته ولخرجی

چون خسیسه.

دیگه خودت میدونی. من نظرمو گفتم. ولی خودتی که تصمیم میگیری.

والا شما اگه تا این حد حساس و وابسته باشی و بخوای برا آب خوردنت رضایت شوهرتو بگیری، با هرکی زندگی کنی احساس خوشبختی نمیکنی. سعی کن بالغانه تر نگاه کنی

تموم نکنه. ولش کن. خودت به خودت بگو ولخرج. به شوهرتم با خنده بگو من ولخرجم. چرا اینقد بدت اومده؟ فح ...

حق داری دلم پر بود خیلی الان که اروم تر شدم بهتر بهش فکر میکنم اصلا به اون چه واقعا الان که بهش میگم پاشو برو قهوه بخر اگه گفت درک نمیکنی چی بگم در جواب ؟

حق داری دلم پر بود خیلی الان که اروم تر شدم بهتر بهش فکر میکنم اصلا به اون چه واقعا الان که بهش میگم ...

نیاز نیس جواب پیچیده ای بدی یا بحث کنی.

بگو می فهمم پول نداریم ؛ ولی در هر صورت قهوه میخوام.

واقعا زندگی کردن سخت شده..... منم به خاطر این وضعیت سعی کردم از خریدهای که خیلی ضروری نیستن بگذرم... می بینم چه قدر رنج میکشه... دلش میخواد پیشرفت کنه نمیتونه... دلم همیشه میوه جات میخواد(من باردارم)... چون گرون شده... همیشه درخواست نمیکنم...اون به عنوان یه مرد خیلی رنج میکشه😔💙

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

واقعا زندگی کردن سخت شده..... منم به خاطر این وضعیت سعی کردم از خریدهای که خیلی ضروری نیستن بگذرم... ...

اره واقعا