گل_یخی1 مدیر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 4147 عنوان عکس بازی | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 62 پست بیاین از هرچی دوس دارین بزارین 1397/03/10 | 23:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 🤤درست مث من😮 ولی درمقابل عشق تجملاتم واهل مدروزوهمیشه خدایی کمدروسری وشال ومانتوم پره بازمیخوام عاشق خریدم😍😍😄😄😄 میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
zoyi عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 2896 من ک ساده زودباور،احساستم کله وجودم وتسخیرکرده و،عقلم بی تاثیردرمقابل احساست ضعیفم بدبختیه شمام اینج ... زود باور.خیلی احساسی.زود رنج.شیطون.شاد.سرزنده.به هر کسی اعتماد نمیکنم.شوخ طبع.عشق رقص و ... انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 زود باور.خیلی احساسی.زود رنج.شیطون.شاد.سرزنده.به هر کسی اعتماد نمیکنم.شوخ طبع.عشق رقص و ... ولی من زودباورمیکنم اونقدکتک این اخلاق گندم وخوردماااروزگارم سیاه ازدوست ودشمن خواهروزن داداش وجاری همه خوردم زوددخترخاله میشم سفره دل پهن میکنم دل ضعیفی دارم اصلاطاقت غم ندارم دل رحم شدیددددد میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭