2821
2789
عنوان

عشق چیست

93 بازدید | 22 پست

تلاش برای معنی دادن ب زندگی و از روتین دراوردنش با ایجاد دلبستگی ب ی شخص ک ب خودت تلقین میکنی با بقیه فرق داره و بعد حساس شدن روش و بتسازی از اون تا اندازه ای ک خودشم هزار سال توی خواب نمیدید اونقدر جذاب باشه

و در این پروسه دست کم گیری خود تا عمدا ب شکست بیانجامه تا درامای لازم برای درد دل کردن و نالش پیش دوستامون داشته باشیم

و در نهایت بازگشت ب خود پس از مدتی و دشنامدهی ب خود ک این مگه کی بود این ادا اطوارو واسش در میاوردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق یعنی بفنا رفتن😂

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

حق

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

یه ضرب المثل اسکاتلندی هستش که میگه : عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه . عشق کجا بود ؟ عشق مال فیلمها و دا ...

بپذیریم زندگیمون تکزاری میشه میخایم تنوع بدیم و فک کنیم با معنیه عاشق یکی میشیم میگیم خیلی خاصه و اونقدر خرابکاری میکنیم ک ازمون بدش بیاد اسمشو میذاریم شکست عشقی

عشق یعنی همه چی

اگه عاشق نمیشدم زندگیم خیلی مسخره و روتین میشد

هر روز که به چهره ی معشوقم نگاه میکنم حس میکنم بیشتر از دیروز دبوونشم

خدایا مرسی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

افرین دقیقا خوب گفتی باید مراحل خوار کردن و کوچیک کردن خودت هم بهش اضافه کنی بعد از اینکه میره تلاش کنی برگرده و اون بزنه هی بلاکت کنه.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

عشق یعنی همه چی اگه عاشق نمیشدم زندگیم خیلی مسخره و روتین میشد هر روز که به چهره ی معشوقم نگاه میکنم ...

منم همینو میگم میخایم معنی ب زندگی خودمون بدیم وگرنه اون فرد ی ادم معمولیه

افرین دقیقا خوب گفتی باید مراحل خوار کردن و کوچیک کردن خودت هم بهش اضافه کنی بعد از اینکه میره تلاش ...

گفتم خودمونو خراب میکنیم ک شکست عشقی بخوریم

همش ب دلیل اینه ک میخایم ی معنی ب زندگیمون بدیم و ار تکرار درش بیاریم وگرنه اون یکیه مث بقیه

نه قبول ندارم

عشق به زندگی معنی میده

شما عاشق نباشی مثل یه ربات میمونی عشقه که داره شما رو از بقیه موجودات متمایز میکنه

حتی اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم بشود ، باز هم قلبم را در این وطن خاک خواهم کرد ...🇮🇷🌱

منم همینو میگم میخایم معنی ب زندگی خودمون بدیم وگرنه اون فرد ی ادم معمولیه

بله صد در صد از نظر بقیه یه ادم معمولیه ولی از چشم ما......😍😍😍 یه دنیاس واسه خودش❤️❤️❤️❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴