2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط شرایط خوب مهم نیستاخلاق و رفتار و نیت واقعیش در مورد تو ملاکهخیلی دقت کن مخصوصا شهر دوریه مدت تا ...

ن امشب تازه چت کردیم میخواستم بدونم کلا رد کنم یا که ن یکم ادامه بدم چون راه دور هستن

ن امشب تازه چت کردیم میخواستم بدونم کلا رد کنم یا که ن یکم ادامه بدم چون راه دور هستن

راه دور به خودت بستگی داره

خانواده اش مذهبی طور هستن؟ چون شهر دور هست من دیدم طرف توقع داره زنش فقط با خودش بره بیرون

ازش در این مورد بپرس

چون بهونه اش هست که تو غریبی و بلد نیستی

خب بالاخره یاد میگیری منظورم اینه متعصب نباشه تو خونه حبس ات نکنه

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
راه دور به خودت بستگی دارهخانواده اش مذهبی طور هستن؟ چون شهر دور هست من دیدم طرف توقع داره زنش فقط ب ...

ن خانواده تقریبا آزادی خودشم همینطور

میخوام بدونم شهر دور ارزششو داره از خانواده جدا بشم بالاخره اونجا دوست و فامیل کسی رو نمیشناسم خودش میگف زمان بگذره باهاشون صمیمی میشی ولی خب

ن خانواده تقریبا آزادی خودشم همینطورمیخوام بدونم شهر دور ارزششو داره از خانواده جدا بشم بالاخره اونج ...

آها یعنی محل کارش و خانواده اش تو یه شهر هست؟

نه گول این حرفا رو نخور

صمیمی شدن اصلا با خانواده شوهر خوب نیست اونم در حدی سفره دلت پیششون پهن بشه

چون صمیمت که باشه از یه جا به بعد دخالت هاشون شروع میشه

در حد احترام و اینا کافیه

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
ن خانواده تقریبا آزادی خودشم همینطورمیخوام بدونم شهر دور ارزششو داره از خانواده جدا بشم بالاخره اونج ...

نمیدونم شاید فامیل هستین شناخت دارید ولی تا زمانی که باهاشون زندگی نکنی واقعا نمیشه کسی رو بشناسی

آها یعنی محل کارش و خانواده اش تو یه شهر هست؟نه گول این حرفا رو نخورصمیمی شدن اصلا با خانواده شوهر خ ...

اره شهر زندگی و محل کارش یه جاست

درسته فقط خیلی نگرانم بابت شهر دور

اینم بگم چون تو فامیل ما همه خیلی زود ازدواج میکنن و من تنها دختریم که تا الان مجرد بودم اینم خواستگار اومده خانواده هم میگن آدم خوبیه شرایطش خوبه ولی شهر دیگه است

باز خودم میترسم شاید دیگه کسی نیاد با این شرایط کلا گیج شدم

نمیدونم شاید فامیل هستین شناخت دارید ولی تا زمانی که باهاشون زندگی نکنی واقعا نمیشه کسی رو بشناسی

اینم درسته به نظرتون طرف شرایط خوب داشته باشه ارزش داره بری شهر دیگه دوراز خانواده اینا بعد من خودم درونگرام میترسم اونجا چون یخورده سخت با کسی صمیمی میشم میترسم افسردگی چیزی بگیرم

اینم درسته به نظرتون طرف شرایط خوب داشته باشه ارزش داره بری شهر دیگه دوراز خانواده اینا بعد من خودم ...

این بده

اگه بتونی رو خودت کار کنی برونگرا تر بشی تو خیلی موارد متکی به شوهرت نباشی برات بهتره چون همین غریب بودن توی اون شهر برات یه سری محدودیت ایجاد میکنه

مجبور میشی همش باهاش باشی ممکنه نتونی تنها بیرون بری

یا اون از خونه بره بیرون تنها بمونی

فکرت درسته

ببین میتونی تو همچین شرایطی باشی و کنار بیای یا نه

جوابش به خودت بستگی داره

این بده اگه بتونی رو خودت کار کنی برونگرا تر بشی تو خیلی موارد متکی به شوهرت نباشی برات بهتره چون هم ...

راستش خودم نمیدونم اینم بگم اولین پسریه که من کلا باهاش چت کردم

نمیدونم جواب چی بدم بگم ن دیگه چت نکنم یا ن

راستش خودم نمیدونم اینم بگم اولین پسریه که من کلا باهاش چت کردمنمیدونم جواب چی بدم بگم ن دیگه چت نکن ...

مراقب باش دختر

توی اولین ها به خاطر تجربه ای که نیست اشتباه زیاده

اینکه میگی تو چت آدم معقولی به نظر میاد و تجربه اشم نداشتی یه ذره نشون میده باید احتیاط کنی

شخصی که کارش تو یه شهر دیگه اس و مستقله و دنبال دختری با شرایط تو اومده نشون میده شاید دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده اس یا یه دختر که تجربه نداره

من نمی خوام بدبینت کنم ولی اصلا زود عقد نکن

اینم بگم روزای اول همه زوج ها خیلی شیرین و رویایی هست

ولی تو مواقع بحرانه که شوهر و مرد خود واقعی شون رو نشون میدن

پس منتظر بمون فقط برای اینکه بشناسیش

تا اون موقع دل نبند

و گرنه خیلی آسیب میبینی

فرنگ فرق نداره اشنای دور هستن ولی شهر دیگه هست

بالاخره طرز فکرها فرق میکنه .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مراقب باش دخترتوی اولین ها به خاطر تجربه ای که نیست اشتباه زیادهاینکه میگی تو چت آدم معقولی به نظر م ...

درسته بنظرتون اصلا ادامه بدم یا ن چون شهر دوره جواب رد بدم