2821
2789
منم خیلی سفیدم خانواده پدریم رگ روس دارن سفیدیمو از مادربزرگم به ارث بردم ولی نقاط تیره داره بدنم نم ...

بیخیال مهم نیست . اگر خیلی سیاه فک کنم هست از این لیزرای سفید کننده. برا من تفاوت رنگی خاصی با بدنم نداره خدارو شکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ ضرری نداره والا

من با توجه به تجربه خودم گفتم پوستم حساسه سفید هستم برم سریع پوستم قرمز میشه

حالا درسته بستگی به دستگاه داره ولی خوب میگن پوست و نازک میکنه

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

بیخیال مهم نیست . اگر خیلی سیاه فک کنم هست از این لیزرای سفید کننده. برا من تفاوت رنگی خاصی با بدنم ...

خیلی هم تیره نیست ولی تیره هست دیگه واقعا رو مخمه اخه کسی تو خانوادمون هم اینجوری نیست جالبه همه جای بدنم سفید سفید بعد اینجاها تیره

اره شاید حساسی. شایدم دمای دستگاه رو برات زیاد برده بالا که قرمز شدی.

آره حساسه پوستم دما رو زیاد نبرد بالا کلا یکمم جلوی آفتاب وایمیسم قرمز میشم

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

اصلا به سفید و سیاهی نیس

اینا ژنتیکیه

من اطرافیانم سغیدن اما مشکل تیرگی رو دارن

حالا من تجربه خودم رو بگم برای زیر بغل

اصلا ژیلت استفاده نکردم سال ها فقط نوره سنتی

و بعد از حمام زاج سفید رو پودر کردم زیر بغلم زدم

یمدت بعد عین برف سفید شد

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دوستان اینکه میگن لیزر خطریه و بیماری ب وجود میاد اینا راسته ؟ من ۱۹ سالمه واقعا خستم از ژیلت ولی خب ...

نه بابا خطری به وجود نمیاره خیلی خوبه حتما برو سنت هم ۱۹ عالیه جواب میگیری

نه بابا خطری به وجود نمیاره خیلی خوبه حتما برو سنت هم ۱۹ عالیه جواب میگیری

بخدا دیوونه شدم از ژیلت

خیلی بده تمام موهامو زیاد کرده ضخیمم شده دو روزه در میاد ولی از بس میگن نرو و خطریه بیماریه ایجاد میشه ادم میترسه

مرسی ازت

2828
2791
2779
2792