2821
2789
عنوان

پریود نشدم😱🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 46 پست
عزیزم جلوگیری طبیعی که خیلی ریسک داره

بله میدونم ولی همزمان از کا... هم استفاده میکنیم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز موعدم بود الان نشون میده یا باید صبر کنم چند روز دیگه بزنم؟😱

نمیدونم والا تجربه ای ندارم مجردم🤣

ولی چیزا گرم یهویی نخور ممکنه باردار باشی بچه چیزیش نشه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نمیدونم والا تجربه ای ندارم مجردم🤣ولی چیزا گرم یهویی نخور ممکنه باردار باشی بچه چیزیش نشه

شوخی نکن گریه م میگیره😭 دو تا بچه دارم دیگه سومی رو نمی خوام

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شوخی نکن گریه م میگیره😭 دو تا بچه دارم دیگه سومی رو نمی خوام

بخدا نمیدونم روز چندم باید تست انجام بدی🤣

کاندوما برا فرزنداوری بی کیفیت ساخته میشن 🤣جدی چیز گرم زیاد نخور سقط جرم😂😂

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

من شنیدم میگن از عمد کان ..دم سوراخ میکنن که مردم بچه دار بشن

عمدی نیست عزیزم اینقد بی کیفیت سوراخ میشن

من شنیدم میگن از عمد کان ..دم سوراخ میکنن که مردم بچه دار بشن

خدا لعنتشون کنه نمیگن ممکنه بعضیا زن و شوهر نباشند و مرض جنسی بگیرند؟

بخدا نمیدونم روز چندم باید تست انجام بدی🤣کاندوما برا فرزنداوری بی کیفیت ساخته میشن 🤣جدی چیز گرم زی ...

پنج روز بعد از تاخیر😔خدایا نمیخوام حامله باشم خواهش میکنم

نه خواهش میکنم از بارداری حرف نزنید من دو تا بچه کوچک دارم😭😭😭

اخه خواهر من طبیعی هم شد روش جلوگیری

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

اخه خواهر من طبیعی هم شد روش جلوگیری

😭😭😭

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز