2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همین جوری بودم و همش فکر می کردم یه روزی برمی گرده،سرش امسال اصلا درس نخوندم و افت تحصیلی کردم و ...

واقعا سخته تحمل این رنج بدترین درده

اره منم افت تحصیلی شدیدی داشتم امسال حدودا سه چهار نمره از معدلم کم شد!

واقعا سخته تحمل این رنج بدترین درده اره منم افت تحصیلی شدیدی داشتم امسال حدودا سه چهار نمره از معدلم ...

خیلی سخته خیلی... حتی عاشق جنس مخالف خودت باشی بهتر از اینه درگیر یه جنس موافق بشی من خیلی عذاب کشیدم از دست اون دختره شیرین عقل و می شه گفت هنوز هم دارن می کشم و از وقتی که رهام کرد مشکلات روحی من تشدید شد طوری که نمی تونم درس بخونم و کارهایی که تمرکز می خوان رو انجام بدم و به زندگی ام سروسامان بدم و یا وسواس فکری دارم یا بیش فعالی یا نمی دونم چیه ولی داره خیلی زندگی ام رو خراب می کنه...

واقعا سخته تحمل این رنج بدترین درده اره منم افت تحصیلی شدیدی داشتم امسال حدودا سه چهار نمره از معدلم ...

خیلی درده خیلی

نابود میشی

ولی مشکلت شافد خرس سفیده بزن گوگل

چرا قهر کردید؟وابستگی به غیر از خانواده سخته واقعا وقتی درگیر بشی دیگه اذیت میشی تا بیای بیرون تو با ...

من وابسته به خانواده ام هم هستم خیلی زیاد

قهر نکردیم پیش روانشناس که رفتم گفت من باهاش حرف میزنم و تمومش میکنم این به نفع توعه(من)

خیلی سخته خیلی... حتی عاشق جنس مخالف خودت باشی بهتر از اینه درگیر یه جنس موافق بشی من خیلی عذاب کشید ...

دقیقااااا

من آدم مذهبیم تقریبا و تاحالا عاشق جنس مخالف نشدم خداروشکر

اما از این بشر خیلی خیلی ضربه خوردم و داغون شدم و اون الان خوشحاله و حتی اسم منم یادش نمیاد آخه چقدر یه آدم میتونه سنگدل باشه

من وابسته به خانواده ام هم هستم خیلی زیاد قهر نکردیم پیش روانشناس که رفتم گفت من باهاش حرف میزنم و ت ...

کار خوبی میکنی به خانوادت وابسته ای ولی نباید به غیر اونا به کسی وابسته بشی

خب روانشناس متوجه شده که این وابستگی به دوست ادامه پیدا کنه اذیت میشی کلا من از تجربه خودم میگم هرموقع احساس وابستگی کردی سریع رها کن یعنی فاصله بگیر اینجوری مغزت خیلی آرومه

دقیقااااامن آدم مذهبیم تقریبا و تاحالا عاشق جنس مخالف نشدم خداروشکر اما از این بشر خیلی خیلی ضربه خ ...

چقدر شبیه همیم...ببخشید من الان به کتف اونم نیستم و شاید حتی اسم منم یادش نیاد فقط رید تو زندگی من و رفت سر زندگی خودش و منم آدم خیلی معتقد به خدا و مذهبی هستم و دقیقا عین تو عاشق جنس مخالف نشدم ولی این بشر فقط رید تو زندگی من و بعدش هم گورشو گم کرد ببخشید فوش دادم چون طرف واقعا یه شیرین عقل واقعیه

چقدر شبیه همیم...ببخشید من الان به کتف اونم نیستم و شاید حتی اسم منم یادش نیاد فقط رید تو زندگی من و ...

بگردمممممم

ته ته نامردیه

اینکه با زبون یه چیز میگن با رفتار چیز دیگه ایی بیشتر ادمو داغون میکنه:)

من آخر باری کم کم فهمیدم بودم حتی دوسم نداشته انگار و تمام حرفاش دروغ بوده اون رفتار هاش بوده که درست بوده و خود واقعیش رو نشون میدادم

الان موندم مگه میشه آدم چند سال باکسی دوست باشه که طرف بهش محبت کنه از جون و دل هواشو داشته باشه و ذره ایی علاقمند نشه!!!؟؟

آخه دل سنگ هم تو این شرایط به رحم میاد

بگردممممممته ته نامردیه اینکه با زبون یه چیز میگن با رفتار چیز دیگه ایی بیشتر ادمو داغون میکنه:)من آ ...

وای وای چقدر شبیه همیم...یکی رو دارم می بینم عین شرایط خودم،حتی شیطان هم اگر جای اون دلش رحم میومد ولی اون با سنگدلی و بی رحمی تمام رید و رفت...عنم تو دهنش💩(ببخشید توروخدا بابت فوشام)