2777
2789
عنوان

حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست
متخصص خوب و عالی سراغ دارین من حس میکنم دیگ روانی شدم ی چیم هست

متوجهم گذروندم این دورانو

شما کدوم شهری

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اردبیل هستم ولی میتونم برم نمیدونم ی جس عجیبی ذارم اصلن ب زندگی افکارم چرتو پرت شده شخصیتم مثل قب ...

یعنی میتونم اگر دکتر تهران باشه یا شهر دیگ باشه فقط نجاتم بده نمیدونم ی حس عجیبی دارم انگار هیچی اهمیت نداره برام حتی این حالتم ذاره عادی میشه دارم میترسم

سلام

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته

شما گذشته را بریز دور هر چی که توی گوشی داری از تصاویر گرفته تا شماره که حتی پریفالش نمینی و پیامها به خودت ایمان داشته باش و قوی در تنهایی نباش تو جمع خانواده سر کن توی فضای مجازی کم باش. آهنگ اصلا گوش نده عصرها با بهترین دوستت تو فضای سبز قدم بزن چون فضای سبز برات انرژی عالی میده تو شلوغی بازار سر نکن راز دلت به کسی نگو اگه هم گفتی سعی کن اجازه نده بازگو کنن چون نصیحت چوب زیر آتیش میذارن جای دل سوزی نمک به زخمت میزنن بیشتر خودتو سرگرم خونه کنی خودتو خسته کنی تا شب راحت بخوابی هر وقت استرس و ناراحتی بهت دست داد دوش بگیر شبها شیر بخور چون لبنیات باعث خواب آرام میشه. وقت خواب سوره الحمد بخون به خدا نزدیکتر باش سبک بشی اینها بخشی از تجربه خودم بود انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
یعنی میتونم اگر دکتر تهران باشه یا شهر دیگ باشه فقط نجاتم بده نمیدونم ی حس عجیبی دارم انگار هیچی اه ...

من تهران نیستم

ولی تو همون شهر خودتونم بگردید و پرس و جو کنید؛ متخصص خوب قطعاً هست چ روانشناس و چ روانپزشک و نورتراپیست.

و اینکه یادتون باشه همه چی یهو و یه شبه درست نمیشه

باید صبر و مداومت داشته باشین تو روند درمان

حتماً پیگیری کنید ایشالا ک حالتون خوب میشه نگران نباشید

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

ب شدتتتت موافقم و لایک داری👍👍👍

ممنون خانم

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

سلام آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته شما گذشته را بریز دور هر چی که توی گوشی داری از تصاویر گرفته تا ...

چه عالی گفتین فقط یه سوال اگرازدست مادروپدر بویژه مادر ناراحت شیم چه کنیم؟؟؟

چه عالی گفتین فقط یه سوال اگرازدست مادروپدر بویژه مادر ناراحت شیم چه کنیم؟؟؟

ببین مادر نگهبان دارهای هست که داره از جمله شما چون گاهی با خشم وگاهی با تندی زبان انجام میده نمیتونه جای شما باشه چون اون طور که بخواد نمیتونه بفهمه یا درک کنه سدفکری خیلی فرق داره شما ی طور فکر میکنی مادر یا پدر ی طور دیگه دوست دارن در امر و نهی فقط چشم گفتن بشنونن احترام خیلی دارن چون خدای نکرده ناراضی باشن در دل بد بیاری میاری. ببخش من تو مسیر هستم دارم میرم کشور عمان توی کشتی هستم اگه دور جواب دادم معذرت میخوام شما سوالتون بفرمایید جواب میدم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔