2821
2789
عنوان

ماهیانه

90 بازدید | 23 پست

شب خوش

خانمها ماهیانه چقدر میگیرین از همسرتون

آقایون چقدر ماهیانه به همسرتون میدید

البته منهای خرید های بزرگ مثل برنج و...

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاغلم دلم نمیاد از همسرم بگیرم

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

به نظرم خانمای شاغل نباید بگیرن

بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری طرف اصلا پول دادن رو جزو وظایفش ندونه چون تو شاغلی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری ...

اون که خرج سفره هیچی اونا هم عیدی این چیزاست من درمورد اینا حرف نزدم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری ...

👌👌👌

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔