2777
2789
عنوان

خواستگارم

89 بازدید | 16 پست

من جلسه اول ک دیدمش ازش خوشم اومد و دلم میخواست ک دوباره بیان

از اونجایی ک وسواس فکری دارم

الان سه جلسه اومدن و ما داریم باهم آشنا میشیم

ولی همش دودلم پ استرس دارم میترسم دوسش نداشته باشم میترسم از همه چی بنظرتون چیکار کنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم مشاور میتونه کمکت کنه تمام تردید هات از بین یره

مردی خدمت امام حسین(ع) رسید و عرض کرد:《من مردی گناهکار هستم و نمیتوانم خود را در برابر معصیت نگه دارم؛ مرا پند و اندرزی بده.》امام حسین(ع) فرمودند:《پنج کار را انجام بده؛ سپس هر گناهی که میخواهی بکن:》اول: از روزی و رزق خدا نخور، هر گناهی میخواهی بکن. دوم: از ولایت و قلمرو حکومت خدا خارج شو، و هر گناهی میخواهی بکن. سوم: جایی را پیدا کن که خدا تو را نبیند، هر چه میخواهی گناه کن. چهارم: وقتی ملک الموت(فرشته مرگ) برای گرفتن جان تو آمد، او را از خودت دور کن(جان نده)، سپس هر گناهی میخواهی بکن. پنجم: وقتی مالک دوزخ (نگهبان جهنم) تو را داخل آتش کرد، وارد نشو، پس هر گناهی مایلی انجام ده. آقا سلام... باز منم، یک دل سیاه♡بار گناه آورده ام و روی رو سیاه♡حاجت به لب ندارم و درمانده ام حسین♡جز یک بلیت کرب و بلا و یک نگاه.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀

من نمیتونم تصمیم بگیرم ذهنم خیلی منفی بافه

خوب برای همبن مشاور قبل از ازدواج و حتما باید بری عزیزم

مردی خدمت امام حسین(ع) رسید و عرض کرد:《من مردی گناهکار هستم و نمیتوانم خود را در برابر معصیت نگه دارم؛ مرا پند و اندرزی بده.》امام حسین(ع) فرمودند:《پنج کار را انجام بده؛ سپس هر گناهی که میخواهی بکن:》اول: از روزی و رزق خدا نخور، هر گناهی میخواهی بکن. دوم: از ولایت و قلمرو حکومت خدا خارج شو، و هر گناهی میخواهی بکن. سوم: جایی را پیدا کن که خدا تو را نبیند، هر چه میخواهی گناه کن. چهارم: وقتی ملک الموت(فرشته مرگ) برای گرفتن جان تو آمد، او را از خودت دور کن(جان نده)، سپس هر گناهی میخواهی بکن. پنجم: وقتی مالک دوزخ (نگهبان جهنم) تو را داخل آتش کرد، وارد نشو، پس هر گناهی مایلی انجام ده. آقا سلام... باز منم، یک دل سیاه♡بار گناه آورده ام و روی رو سیاه♡حاجت به لب ندارم و درمانده ام حسین♡جز یک بلیت کرب و بلا و یک نگاه.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀

[QUOTE=414409448]۲۶[/

سلام خواهشا بگین کجای کارم اشتباه

من یه دختر خیلی خوشگلم خواستگار خییلی دارم و شیطون و پرجنب و جوشم

ی خواستگار داشتم پسری خانواده دار با شخصیت قد ۱۸۵ خوشگل مهربون و خیلی عاشقم تو ی دیت ۳۰میل با کادو هزینه م کرد خیلی دست و دلباز که به علت اروم بودنش منفی دادم

خواستگار دوم پسری زبون باز و چرب زبون خانوادتا جوری که تو دیت جذبش شدم و گفتم بیان خواستگاری که چن روز قبلش یه کار خلافی کرد و گرفتنش چقد اولی میگفت این پسر مورد داره من باورم نشد فک کردم از حسادت اینم اینجور رفت

الان ی خواستگار جدید اومده داریم میریم جلو

ولی اولی ول کن نبود و نیس انگار واقعا دوسم داشت همه ش پیام و اینا و گریه که منم با بی احترامی و ...بلاکش کردم

نظرتون؟؟

[QUOTE=414409590]من نمیتونم تصمیم بگیرم ذهنم خیلی منفی بافه[/

ی خواستگار داشتم پسری خانواده دار با شخصیت قد ۱۸۵ خوشگل مهربون و خیلی عاشقم تو ی دیت ۳۰میل با کادو هزینه م کرد خیلی دست و دلباز که به علت اروم بودنش منفی دادم

خواستگار دوم پسری زبون باز و چرب زبون خانوادتا جوری که تو دیت جذبش شدم و گفتم بیان خواستگاری که چن روز قبلش یه کار خلافی کرد و گرفتنش چقد اولی میگفت این پسر مورد داره من باورم نشد فک کردم از حسادت اینم اینجور رفت

ولی اولی ول کن نبود و نیس انگار واقعا دوسم داشت همه ش پیام و اینا و گریه که منم با بی احترامی و ...بلاکش کردم

نظرتون؟؟

[QUOTE=414409448]۲۶[/

نظرتون؟؟

یعنی بنظرت غادیع یا من واقعا دوسش ندارم

اینکه توی همین جلسات اول به دلت بشینه خیلی مهمه ، اگرم اخلاقش اوکی باشه صد درصد علاقه به وجود میاد . ادم الکی که از یکی بدش نمیاد ، بیشتر که اشنا شدید اخلاقهای خوب و بدش رو در نظر بگیر یه تصمیم منطقی بگیر ، نگرانی هم طبیعیه بهرحال مهمترین تصمیمه زندگیته کاملا حق داری که نگران و دودل باشی

[QUOTE=414409448]۲۶[/سلام خواهشا بگین کجای کارم اشتباهمن یه دختر خیلی خوشگلم خواستگار خییلی دارم و ش ...

اگر توی مورد اول ادمه درونگرایی هست واقعاااا به مشکل میخوری ، طبق تجربه خودم بهت میگم ، ادم درونگرا ، ادمه برونگرا رو نابود میکنه