2821
2789
عنوان

زایمان

112 بازدید | 16 پست

یه هفته دیگه مونده استرس خاصی دارم نه برای دردش برای دیدن پسرم وگرنه از دردش نمیترسم استرس چشماشو که مثل خودم ضعیف باشه یا قلبش چون سر این دو مورد ارثی داریم خوشبختانه شوهرم بیماری خاصی نداره فقط دعا کنید سالم باشه و یه چیزی اسم پسر بهم معرفی میکنید هنوز دنبال اسمم و گیج شدم فقط اسم خارجی بگین

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم

قلب که میگی دیگه تو اقوام از دو سالگی که مشکل نداشته

چشم هم ضعیفیش خیلی رایجه

مواردی هستن که الکی نگرانی ✨✨صحیح و سلامت میاد بغلت ایشالا

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

اسمی بزار ثبت احوال قبول کنه

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

Ali

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

عزیزم قلب که میگی دیگه تو اقوام از دو سالگی که مشکل نداشته چشم هم ضعیفیش خیلی رایجه مواردی هستن که ا ...

درمورد چشم من از خانواده مادریم به ارث بردم خیلی بده یعنی خانواده ما بدون عینک و لنز عملا کوره من خودمم همینطورم سر همین استرس دارم چون آرزو دارم پسرم فوتبالیست بشه و سر همین مشکل چشم نمیشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اینکه برای مسلمانان احترام قائلم ولی از اسماشون خوشم نمیاد تکرارین

عه من مذهبتون رو نمیدونستم

چیه دین شما؟

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

عه من مذهبتون رو نمیدونستمچیه دین شما؟

من مسیحیم و پدرم یک مسیحی معتقد بود در حدی که همیشه یک انجیل در ماشین همراه خودش داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درمورد چشم من از خانواده مادریم به ارث بردم خیلی بده یعنی خانواده ما بدون عینک و لنز عملا کوره من خو ...

عزیزم الان همه لازیک فمتو و .. هزار چیز هست اولا

در ثانی ژن همسرت هم مهمه

ثالثا خودش هم مهمه دیگه تصمیمش عزیزم

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

من مسیحیم و پدرم یک مسیحی معتقد بود در حدی که همیشه یک انجیل در ماشین همراه خودش داشت

خیلی خوشبختم از آشنایی با شما❤️

اسم مایکل یا میکائیل فارسی فکر میکنم با مذهب شما هماهنگی داشته باشه اسم خیلی قشنگی هم هست

خیلی خوشبختم از آشنایی با شما❤️اسم مایکل یا میکائیل فارسی فکر میکنم با مذهب شما هماهنگی داشته باشه ا ...

همچنین مرسی از پیشنهادت اسم قشنگیه واقعا❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم الان همه لازیک فمتو و .. هزار چیز هست اولا در ثانی ژن همسرت هم مهمه ثالثا خودش هم مهمه دیگه تص ...

فقط امیدوارم به همسرم بره چون واقعا ترس زیادی دارم سر قلب خیلی میترسم چون پدرم همین سال پیش بخاطر سکته قلبی ناشی از ناراحتی باخت مسابقه فوتبال منچسترسیتی بود دوست ندارم این اتفاق هیچوقت تکرار بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط امیدوارم به همسرم بره چون واقعا ترس زیادی دارم سر قلب خیلی میترسم چون پدرم همین سال پیش بخاطر سک ...

مشکل قلبی توی بارداری مشخص نمیشه؟ استرستپنم کاملا عادیه عزیزم همه مادرا تجربه کردن انشالله صحیح و سالم بخلش کنی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

فقط امیدوارم به همسرم بره چون واقعا ترس زیادی دارم سر قلب خیلی میترسم چون پدرم همین سال پیش بخاطر سک ...

عزیزم نگران نباش

اصلا فقط به چیز های مثبت فک کن

دختر های گلت مگه صحیح و سلامت نیستن ایشونم میشه

عزیزم نگران نباش اصلا فقط به چیز های مثبت فک کن دختر های گلت مگه صحیح و سلامت نیستن ایشونم میشه

امیدوارم مرسی ازت بخاطر انرژی مثبتی که دادی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40