2777
2789
عنوان

ترک گناه خشم در چهل روز 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 384 پست
عزیزم ریشه مشکل فقط دست خدا درست میشه ولی نمیدونم چرا صدام رو نمیشنوه خیلی خستم💔💔🥲

همه ی ما در زندگی مشکلات و چالش هایی داریم.

که نه تنها هیچکدوم با گریه و پرخاشگری حل نمیشه بلکه به سلامت روان شما در آینده آسیب میزنه و چه بسا مشکلات جسمی خدایی نکرده درگیر بشید..

من خودم میگم کاش ۱۰سال پیش بدنبال کنترل خشم میبودم،قطعا آسیب کمتری میدیدم و بهتر هم مدیریت میشد..

خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره و همه چیزو میدونه و میشنوه...ولی قرار نیست همونی که ما میخوایم همیشه باشه و سریع جواب بگیریم..

آرامش تو حفظ کن و به خدا توکل کن،ان شالله بهترین ها برات اتفاق بیفته و مشکلت حل بشه گلم❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

همه ی ما در زندگی مشکلات و چالش هایی داریم.که نه تنها هیچکدوم با گریه و پرخاشگری حل نمیشه بلکه به س ...

چشم عزیزم ممنون ک برام وقت گذاشتی ❤️ 🙏 😘 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم ☘️ماشینت که جوش می آورد؛🚗حرکت نمی کنی.کنار زده و می ایستیو گرنه ممکن استماشی ...

سلام عزیزم ممنونم به خاطر مطالب مفید و آموزنده ت

چیزی که رو من خیلی تاثیر داره ذکر استغفر الله ست خیلی آرومم میکنه هر چند که مامانم از دیشب داره بهم فحش میده و با حرفاش آزارم میده کمی عصبانی شدم ولی باهاش دهن به دهن نگذاشتم

بهتون حق میدم باید کم کم بتونیم خشممون و مهار کنیم قرار نیست منی که چندین ساله عصبی هستم با چند روز ...

امیدورام بتونم موفق بشم

طفلک بچه هام گناهشون چیه 😓

یکی دیگه آدمو عصبی میکنه اونا تاوانشو میدن🥺

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سلام عزیزم ممنونم به خاطر مطالب مفید و آموزنده تچیزی که رو من خیلی تاثیر داره ذکر استغفر الله ست خیل ...

خیلی خوبه که ذکر میگید..

و آفرین که تونستی آرامش تو حفظ کنی ،جواب دادن شما فقط تنش و بیشتر میکنه و هم اینکه احترام به بزرگتر واجبه..

اگر تونستید مادر و هم با خودتون همراه کنید و سعی کنید بعد از اینکه هر دو آروم شدین درباره مسئله ای که هست صحبت کنید.

امیدورام بتونم موفق بشمطفلک بچه هام گناهشون چیه 😓یکی دیگه آدمو عصبی میکنه اونا تاوانشو میدن🥺

شما تلاشتو بکن و از خدا هم کمک بخواه..

نزار بچه هاتون هم وارد این چرخه بشن و باعث بشه به اونا هم آسیب بزنی..

اکثرمون قربانی خشم والدین و گذشته ی آنها هستیم و ناخواسته در این چرخه هستیم و داریم نا خودآگاه فرزندامون و وارد این چرخه میکنیم.

ان شالله که خدا به همه ی ما کمک کنه🤲

خیلی خوبه که ذکر میگید..و آفرین که تونستی آرامش تو حفظ کنی ،جواب دادن شما فقط تنش و بیشتر میکنه و هم ...

مادرم به خودشیفتگی حاد مبتلاست تلاش کردم ولی هیچ درکی از این موضوعات نداره و فقط با برادرم منطقی و روشنفکرانه و آروم برخورد میکنه تازه میگه من هرچقدر بهت فحش میدم نباید ناراحت بشی و باید با لبخند و روی باز باهام برخورد کنی حتی این حق رو بهم نمیده که از دست فحش های رکیکش ناراحت بشم من فقط میتونم به کمک خدا از خودم مراقبت کنم ازتون ممنونم که این چله برگزار کردین خیلی به من کمک میکنه

مادرم به خودشیفتگی حاد مبتلاست تلاش کردم ولی هیچ درکی از این موضوعات نداره و فقط با برادرم منطقی و ...

عزیزم، درکت میکنم و میدانم چقدر تحمل این وضعیت سخت و فرساینده است. اینکه در این شرایط همچنان به فکر رشد خودت هستی، نشانه قدرت توست. یادت باشد، قرار نیست تو مسئول اصلاح رفتار یا درک کسی یا مادرت باشی؛ گاهی «مراقبت از سلامت روان خود» در برابر رفتارهای سمی، بهترین واکنشی است که میتوانی داشته باشی. در این مسیر من کنارتم و امیدوارم با قدرت از خودت محافظت کنی.🥰

در چله کنترل خشم، فراموش نکنید که خشم شما در این موقعیت، یک خشم سالم است؛ یعنی واکنش طبیعی شما به بیاحترامی و بیعدالتی. هدف چله سرکوب این خشم نیست، بلکه مدیریت واکنش است تا از انرژی خودتان محافظت کنید. وقتی میدانید مادرتان تغییر نمیکند، به جای بحث برای فهماندن حقایق، سعی کنید سپر روانی خود را قویتر کنید و انرژیتان را صرف آرامش خودتان کنید.

#سوال_سوم

شما تلاشتو بکن و از خدا هم کمک بخواه..نزار بچه هاتون هم وارد این چرخه بشن و باعث بشه به اونا هم آسیب ...

برام دعا کن عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

#خلاصه جلسه ۱۱_کنترل خشم

💥 ضررهای جسمی کنترل نکردن خشم/۳

سندروم روده تحریک پذیر:

کسانی که سندروم روده ی تحریک پذیر دارند یکی از دلایلش اینه که خیلی مواقع خشم های مکرر دارند، یا خشم های فرو خورده دارند، یا گاهی از شدت خشم قادر به مدیریت اون نیستن💕

مثال: تصور کنید در آشپزخونه ی شما یکی از لوله های گاز، نشتی داره. حالا آشپزخونه آتش گرفته، آتش نشانی میاد آتش رو خاموش میکنه میره، تا زمانی که شما نشتی اون گاز رو درست نکنید، اون آتش سوزی ادامه داره💕

تا زمانی که من هی میرم دکترهای مختلف هی داروهای مختلف، متخصص های مختلف .... تمام اینهارو ما داریم انجام میدیم، اما عزیزِ من، لوله ی گاز آشپزخونت نشتی داره، عزیزمن حواست هست داریم با دستای خودمون .... 💕

❇️ خب چکار کنم؟ دوست دارم درستش کنم اما زمان عصبانیت نمیتونم💕

💥 بحث کنترل خشم دو تا بحث داره:

اول: آگاهی داشته باشی درمورد خود خشم و نحوه ی مدیریتش

دوم: تمرین کنی ❌ تمرین کنی ❌ تمرین کنی

این دو تا خیلی مهم وسخته، اما امان از اون لحظه ای که بدونیم و دانسته اون خطارو انجام بدیم💕 تا زمانی که من نمیدونم یه حرامی رو مرتکب میشم، فکر نکنید هیچ گناهی نوشته نمیشه نه، ولی قطعا یه جورایی با تخفیف بیشتری حساب میکنه مثل قتل عمد و قتل غیر عمد💕

بحث خشم هم همینطوره ما همه چی رو میدونیم از تو کانالا و پیج های اینستا، شبکه های تلویزیون، کتاب، مجلات، گوشی و ...

تو دوره ای داریم زندگی میکنیم که آخرالزمانه و انفجار اطلاعات داره صورت میگیره. اما اینکه بدونیم و عمل نکنیم بی فایده هست اینکه ما بدونیم و تلاش کنیم و عمل کنیم قشنگه.

💕امام صادق (ع)میفرمایند: هیچ بنده ای نیست که خشمی را فرو خورد مگر آنکه خدا در دنیا و اخرت به عزتش اضافه کند💕

خدای ما خیلی خدای نقدیه، نسیه کار نمیکنه. خیلی جاهل هستن کسانی که فکر میکنن آدمهای معتقد که بخاطر تقرب به خدا یه سختی هایی رو تحمل میکنند آدمهایی هستند که در زندگی دنیا همش دارن زجر میکشن، بدبختن، ناامیدن.

کسانی که مومن واقعی هستن یک سری امدادهارو میبینن و میچشن. اینطوری نیست که خدا همه چی رو حواله داده باشه برای زندگی پس از مرگ، نخیر همین دنیا نتیجه ی خیلی از کارهامون رو می بینیم ✅

افزایش وزن یا کاهش وزن:

کسایی که دائم عصبی میشن و تعداد عصبانیت شون بالاست و کنترل عصبانیت ندارن، اغلب آدمهایی هستن یا کم خوری عصبی دارن یا پرخوری عصبی💕 روح از جسم جدا نیست جسم مرکب روح است.

برا همین، خدا چیزی رو مشخص کرده به نام ((حق النفس)) یعنی آهای مواظب باش بدنت امانته، خیلی از ما یک سری گناه هارو میکنیم که اصلا فکر نمیکنیم حق النفسه، درصورتی که هست.

آرایش کردن خانم ها خارج از خانه، رعایت نکردن حدود حجاب، اگر حجاب من نامتعارف باشه دارم جامعه رو ناامن میکنم. جامعه ی آرمانی که اسلام داره تعریف میکنه خانم ها با رعایت حجاب و پوشش شرعی، لباساشون جذابیت بدنشون رو نشون نمیدن. سینه ی خانم، حجم باسن خانم، برآمدگی ران پای خانم، سفیدی پشت پا، ساق پا، گردن، پشت گردن.

زن به شدت برای آقایون جذابه ❌ چرا فکر میکنیم مانتوی چسب بپوشیم حق النفس نیست! داری به خودت ظلم میکنی.

اگر مردها علاقه ای نداشتن پس تمایلی به ازدواج نبود که نسلی ادامه پیدا کنه. حالا تصور کنید جامعه ای که خانم ها توش آرایش خارج از عرف دینی نشه، زینت ها پوشیده بشه، نگاه کنترل بشه، یک مرد وقتی به خونش بره زنش به چشمش پایین نمیاد. 💕

اگر ما خانم ها کنترل کنیم ۷۰ درصد جامعه مون با عفت جلو میره.

کم شدن تمایلات جنسی:

یکی دیگر از پیامد های کنترل نکردن خشم کم شدن تمایلات جنسی است، آقا پرخاش کرده عصبی است، دیگر به اندازه قبل تمایل جنسی رو نداره. چرا؟ چون سیستم سمپاتیک بهم ریخته💕

نارسایی کلیه:

یکی دیگر از دلایل کنترل نکردن خشم نارسایی کلیه است. چون غده های کوچک بالای کلیه، هورمون ترشح میکند و باعث خوب کار نکردن کلیه میشود. 💕

خستگی و بی حوصلگی:

هم از آثار مدیریت نکردن خشم است💕

🌷التماس دعا🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی (مدرس و مشاور خانواده)

#کنترل_خشم

#روز_یازدهم

🛑نکات روز_۱۱

🔹 پیامدهای جسمی کنترل نکردن خشم

تشدید بیماریهای گوارشی مثل سندرم روده تحریکپذیر

افزایش یا کاهش وزن (پرخوری عصبی یا کمخوری عصبی)

کاهش تمایلات جنسی (بهویژه در آقایان)

نارسایی کلیه به دلیل ترشح مداوم کورتیزول

بیحوصلگی و خستگی مداوم

آسیب زدن به بدن مثل استفاده از چاقو علیه خود (به صورت استعاری)

🔹 راهکارها و نگاه دینی

کنترل خشم شامل دو بخش است:

آگاهی از ماهیت و فرآیند خشم

تمرین عملی مدیریت خشم

حدیث امام صادق (ع): کسی که خشم خود را فرو ببرد، خداوند در دنیا و آخرت به عزتش میافزاید.

خداوند پاداش کنترل خشم را فوری در دنیا عطا میکند.

🔹 ارتباط با گناه و مسئولیت فردی

گناهان و بیتوجهی به واجبات مستقیم و آنی بر زندگی و سلامت اثر میگذارند.

رعایت نکردن حقالنفس (مثل آسیب زدن به جسم یا روح خود) گناه محسوب میشود.

رعایت نکردن حجاب و عفاف میتواند منجر به ناامنی اجتماعی و گسترش خیانت شود.

🔹 استعارهها و مثالها

مثال لولهی گاز نشتی: اگر ریشهی خشم درمان نشود، مشکلات جسمی و روحی دوباره تکرار خواهند شد.

#کنترل_خشم

#روز_یازدهم

عزیزم، درکت میکنم و میدانم چقدر تحمل این وضعیت سخت و فرساینده است. اینکه در این شرایط همچنان به فکر ...

دقیقاً عزیزم تمام حرفاتون درسته خیلی ازتون ممنونم که در این راه همراهمون هستین اجرتون با امام زمان

بسم الله الرحمن الرحیم ☘️ماشینت که جوش می آورد؛🚗حرکت نمی کنی.کنار زده و می ایستیو گرنه ممکن استماشی ...

سلام عزیزدلم

به لطف خدا ،رهنمودهای شما و کتابایی که میخونم شکرخدا دارم بهتر میشم

خدا بهتون خیر بده

بهارجان شما دلتون پاکه لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین هرچه سریعتر کاری که باید انجام بشه 🙏

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

سلام عزیزدلمبه لطف خدا ،رهنمودهای شما و کتابایی که میخونم شکرخدا دارم بهتر میشمخدا بهتون خیر بدهبهار ...

خداروشکر عزیزم 🤲

میتونید ویس کامل این مطالب هم چه در گروه خودمون چه در کانال استاد مهرورزی در ایتا گوش بدین.

ان شالله که توفیقاتتون روز افزون بشه و در مسیر ترک عادت های خوب ثابت قدم باشید 🤲🌱

بشرط لیاقت چشم عزیزم..☘️

در گروه ایتامون برای مشکل هر کسی دعا و ذکر میگذارند دوست داشتید درخواست بدین تا لینک بفرستم براتون.

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

جلسه ی ۱۲ کنترل خشم: زبان حوادث

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

ما در چله ی ۴۰ روز بدون غیبت راجع به زبان حوادث صحبت کردیم. یعنی اعمالی که ما انجام میدیم، چه واجبات و چه مستحبات و مکروهات همه این ها به صورت مستقیم تو زندگی ما تأثیر دارد و خدای متعال خیلی از مواقع میخواد از طریق حوادث با ما صحبت کند❣️

بسیاری از درد ها، مشکلات، بیماری هایی که برای ما پیش می آید ((امتحانات الهی)) است. حالا ما باید چیکار کنیم؟ ❣

باید دقت کنیم ... ما اول کار، زیاد متوجه نمیشیم و کم کم مهارت پیدا می کنیم و نسبت به آن تخصص پیدا میکنیم. یک سری موارد رو آدم فکر میکنه متوجه نمیشه، یک سری جاها هست که ما حکمت ها رو متوجه مى شیم و زبان حادثه رو متوجه مى شویم.❣

گاهی مواقع واقعا امتحان الهی است و قرار نیست ما الان متوجه بشيم، ممکن است ۱۰ سال دیگه، ممکن است لحظه مرگ و ... متوجه شویم❣️

مسلمانان باید به این باور برسند که هر آنچه که پیش می آید:

اولاً همه اش خیر است.

دوماً هر اتفاقی بدون دلیل نیست و پشتش پیامی است.

بعضی از اتفاق ها هست که ما خودمان در آن دخیل نیستیم. نوعی امتحان است.❣

در بحث کنترل نداشتن خشم، این کنترل نداشتن ها تو زندگی ما خیلی تاثیر میگذارند. ❣

خیلی از گرفتاری های ما بخاطر پرخاشگریه ما هست، در زندگی کنترل خشم ما تأثیرش روی بچه ها بیشتر از پدرشان است. چون ۷۰ درصد بچه با مادر و ۳۰ درصد با پدرش است. ❣

خدا به ما مى گوید: عزیز من خطاهایی که کردی خیلی امتیاز منفی داشته ها. حالا بیا یک فروشِ فوق العاده دارم به نام رمضان تحت عنوان ((عرفه)) بیا کمکت میکنم که آثار سوء خطاهایت را کم میکنم و از بین میبرم. به شرطی که تو هم بخوای و پشیمان باشی. ❣

گناه قبل از اینکه برای کسی خطر داشته باشه برای خود من ضرر داره. اگر نماز بخونم یا نخونم برای خداوند چه فایده ای دارد؟ خداوند اینقدر ملائک در درگاهش داره که نیازی به نماز ما ندارد❣️

کسانی که بدانند و انجام بدهند، کارشان سخت تره خیلی مواقع ما ضرر های مدیریت های خشم رو میگوییم ولی غافل از این هستیم که مدیریت نکردن خشم ما چه به روح ما می آورد.❣

آیه ۱۲۴ سوره مباركه طه رو باید با طلا نوشت: آهای آدم های عزیز هرکسی از یاد من رو برگردونه زندگیش سخت میشود، گناه خود زمینه رفتار پرخاشگریه و هم بزرگترین گناه، چرا؟ ❣

چون خشم احساس هیجان است و پرخاشگری و کنترل نکردن خشم یکی از مهمترین مسائلی است که گره می اندازد تو زندگی ها ...❣️

🌷التماس دعا🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی (مدرس و مشاور خانواده)

#کنترل_خشم

#روز_دوازدهم