2777
2789
عنوان

ترک گناه خشم در چهل روز 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 384 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@2001rose @blue_babe @مشلب @mary2772 @کدوحلوایی ﷽ 💞امام على عليه السلام:إنْ لَمْ تَكُنْ حَليما فَتَ ...

سلام ممنون از مطالب زیباتون من مطالعه میکنم ان شاءلله عاقبت بخیر باشید

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

من نمیتونم خشممو کنترل کنمتو این چن روز چندین بار عصبی شدم و گریه کردم

مطالب و کامل میخونید؟

عزیزم میدونم سخته ولی کم کم مدیریتش کن.

هر روز با خودت مشارطه داشته باش و از خدا هم کمک بخواه.

شما تا الان تونسته باشی یک قدم برداری هم عالیه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

آخه تو ی خانواده خیلی عصبی زندگی میکنم اگ داد نزنم پررو میشن اذیتم میکنن

متاسفم عزیزم حتما شرایط شما سخت هست و واکنشی هم که نشون میدی طبیعیه،وقتی در شرایط فشار باشی گریه کردن در بدن مثل سوپاپ اطمینان هست تا از درون فرو نریزی.

اینکه احساس میکنی داد زدن تنها راهی هست که شنیده بشی خب یک الگوی تکراری در خانواده هست.

ولی یادت باشه که داد زدن در خانواده ای که به اون عادت کردن فقط تنش و بیشتر میکنه و باعث میشه خودت بیشتر آسیب ببینی.

برای شروع لازم نیست یک شبه بخوای همه چیز و تغییر بدی فقط کافیه که فاصله بگیری..وقتی تنش بالا گرفت و خواستی داد بزنی ۳۰ ثانیه از محیط خارج شو به بهانه ی آب خوردن یا هر چیزی تا مغزت از حالت حمله خارج بشه..

و اینکه به خودت بگو من فقط با صدای آرام حرف میزنم حتی اگر آنها داد بزنند.

حتی اگر آنها داد بزنند،شاید در ابتدا آنها متوجه نشوند، اما تو داری قدرت انتخاب رفتار را به دست میگیری و این اولین قدم برای بیرون آمدن از آن چرخه است.

❌تو مقصر نیستی که در این خانواده به دنیا آمدی، اما میتوانی یاد بگیری چطور از سلامت روان خودت محافظت کنی. قدمهای کوچک تو، تغییرات بزرگی ایجاد میکنند.

#کنترل_خشم

#سوال_دوم_دوستمون

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

جلسه ی ۸_کنترل خشم:

💥تاثیر دعا در گروِ تلاش است

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

تمام کسانی که در این چله شرکت کردن و فکر میکنن با حلوا حلوا کردن دهن شیرین میشه، اشتباه کردن. مگه میشه تو راهی که انتخاب کردیم برای رسیدن به خدا پاهامونو بندازیم رو هم و بخوایم به هرآنچه میخوایم برسیم سخته ولی بافضیلت ترین اعمال سخترین اعماله 💛

با دعا و خدایا کمکم کن کار جلو نمیره، بله دعا موثره، ولی کدوم دعا؟ دعایی که پشتش تلاش هست که خدا برکتش رو میده نه فقط دعا کردن خالی.

🔺شهید حسن باقری: معنویتی که فقط روضه باشه و پشتش عمل نباشه معنویت نیست🔺

چقدر خدای متعال میگه ایمان بیارید و عمل صالح انجام دهید 💛

امام علی (ع) میفرمایند: هرکس نهایت تلاشش رو برای رسیدن به هدفش انجام بده، به تمام هدفش دست پیدا میکنه 💛

نا امیدی القاء شیطانه، منو تو مگه ادعا نداریم میخوایم شبیه صفات خدا بشیم؟ میخوایم یار حضرت مهدی (عج) بشیم؟ ... باید خودمون رو تکون بدیم.

خدا خیلی برای کنترل خشم سنگ تموم گذاشته. تو الگوهاش خدا امام کاظم (ع) رو گذاشته. کاظم یعنی کسیکه اینقدر خشمش رو مدیریت کرده که صفتش رو گذاشتن کاظم و بین مردم شناخته شده 💛

امام کاظم (ع) میفرماید: هرکسی ابراز خشمش را از مردم مديريت كنه، خدا روز قیامت عذابش رو از این آدم میگیره و عذابش نمیکنه.

آیا حالا میصرفه تلاش کنیم یا نه؟ ما چی رو از دست میدیم و چی رو بدست میاریم.

خدا میفرماید: من انسان رو در رنج آفریدم و رنج لازمه ی زندگی انسان است❌. ما همش میخوایم هیچ مشکلی تو زندگیمون نباشه تا مشکلی پیش میاد، میگیم خدایا چرا من ؟؟؟ ⛔️

خدا دوست داره ما موجوداتی بشیم مثل روح خودش. برای ما برنامه چیده ابزارشم داده، گوش چشم، زبان، یک تکه از روح خودش رو هم در ما قرار داده تا راحت تر بتونیم این راه رو بریم 💛

حواسمون باشه بعد یه مدت کنترل خشم ❌حمله در پیش داریم❌ شیطون داره میبینه یه جمع زیادی دارن خشم خودشونو کنترل میکنن میگه من خودم با تمام نوچه هام کاری میکنیم تلاشش ناکام بمونه. هی موقعیت خشم برامون بوجود میاره.

💛فقط تلاش تلاش تلاش و ناامید نشیم 💛

🌷التماس دعا🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی (مدرس و مشاور خانواده)

#کنترل_خشم

#روز_هشتم

نکات روز هشتم

۱. اهمیت تلاش همراه با دعا

دعا وقتی موثر است که پشتش تلاش واقعی باشد.

اعمال سخت و بافضیلت، محبوبترین اعمال نزد خدا هستند.

معنویت بدون عمل، فقط خلسه است (شهید حسن باقری).

۲. کنترل خشم

ایمان بدون عمل کافی نیست؛ اگر میدانی کنترل خشم خوب است، باید اقدام عملی هم انجام بدهی.

امام علی (ع): کسی که تمام تلاش خود را برای رسیدن به هدفی به کار ببندد، به آن هدف میرسد.

پاداش کنترل خشم: دوری از عذاب الهی در روز قیامت (امام کاظم ع).

کنترل خشم سخت است اما نتیجههای بزرگی دارد.

۳. اهمیت صبر و تحمل در زندگی

زندگی انسانی پر از مشکلات و آزمایشهاست.

رنج و مشکلات برای رشد و امتحان الهی لازماند (قرآن).

تحمل سختیها مانند امتحان مدرسه، لازمه رشد و کسب مدرک انسانی است.

۴. واقعگرایی در انتظار ها و توقعات

توقع نداشته باشیم همه چیز در زندگی گل و بلبل باشد (فرزند، خانواده، مشکلات مالی و اجتماعی).

باید مشکلات و سختیها را به عنوان بخشی از مسیر رشد و امتحان الهی بپذیریم.

۵. خداوند و امکانات انسان

خداوند ابزارها و تواناییهای لازم برای رشد را در انسان قرار داده (حواس، روح، استعدادها).

این امکانات مانند اشانتیون و امانتی از روح خدا برای کمک به مسیر رشد ماست.

۶. تمرین و مراقبت از شیطان

مسیر رشد نیازمند تمرین مداوم است.

شیطان و نیروهایش مانع تلاش ما میشوند، پس باید مراقب باشیم و با تلاش مقاومت کنیم.

#کنترل_خشم

#روز_هشتم

#ترک_یک_گناه_به_عشق_امام_زمان

#روز_هشتم_کنترل_خشم

🧘♀️ روز ۸: تکنیک تنفس عمیق

شرح: تنفس عمیق به کنترل و کاهش خشم کمک میکند.

تمرین: ۵ دقیقه در روز تمرین تنفس عمیق کن.

@2001rose @blue_babe @مشلب @mary2772 @کدوحلوایی ﷽ 💞امام على عليه السلام:إنْ لَمْ تَكُنْ حَليما فَتَ ...

ممنون

راستش کامل نتونستم بخونم از اول تاپیک شروع کردم ولی هنوز تموم نکردم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ممنون راستش کامل نتونستم بخونم از اول تاپیک شروع کردم ولی هنوز تموم نکردم

سعی کنید همراه تاپیک باشید عزیزم

مطالب هم بصورت خلاصه هست و کم.🌹

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷جلسه #۳_کنترل خشم:عوامل محیطی و محاسبه خداوندکسی هست تو خان ...

بهارجان دقیقا مشکل خشم من ازاینجا شروع میشه که والدین خوش اخلاقی نداشتم اوایل پدرم تنبیه بدنی میکرد مادرم بیشتر با زبونش اذیتمون میکرد طوری که الان ماخواهرا زیاد خونشون نمیریم حداقل مثل قبل نمیریم چون از بدو ورود مادرم رفتارخوبی نداره ماهم کمتر میریم

من دارم سعی میکنم رفتارمو تغییر بدم کمی بهترشدم حتی چندجلسه مشاوره هم رفتم نمیخوام دخترم مثل من اذیت بشه اما خوب طول میکشه و درطول این مسیر متوجه شدم والدینم چقدر بی توجه بودن چه آسیب هایی زدن و خبر ندارن به قول کتاب شفای زندگی همه ی ما قربانیان قربانیان هستیم و باید سعی کنیم این زنجیره قطع بشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بهارجان دقیقا مشکل خشم من ازاینجا شروع میشه که والدین خوش اخلاقی نداشتم اوایل پدرم تنبیه بدنی میکرد ...

بله عزیزم درسته اکثرا قربانی رفتار نادرست والدین هستیم ولی باید این زنجیره قطع بشه..اولین قربانی هم خودمون هستیم.

ان شالله که بتونیم در کنار هم بر خشممون غلبه کنیم.