2777
2789

من تو زندگیم مشکل خاصی نداشتم فقط شوهرم بهم گوش نمیده و محبت زیادی نمیکنه رفتم پیش یکی ک یکی از دوستام رفته بود

بم گفت طلسم داری از شب بله برونت و پولشم چارتومن گفت میشه

نمیدونم چرا گفتم باشه باطل کن

دو تومنش دادم

دو تومنش موند گفت هروقت خاسی بیای بقیشم بده

حالا نمیخام پشیمون شدم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

اصن پولمم نمیخام فقط میخام ننویسه

میترسم مث سگ ترسیدم

یه وقت نگم ننویس با اسممو اطلاعاتم برداره یکاریم کنه؟

توروخدا کمکم کنید چیکار کنم دارم میمیرم از استرس همش میارم بالا میترسم نکنه دیوونه بشم

وای خدایا غلط کردم چکار کنم توروخدا یکی بیاد ارومم کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تبلیغ نیست ولی در کل برای سرکتاب و باطلی طلسم طرف باید مطمعن باشه و قرآنی انجام بده خواستی درخواست بده معرفی کنم هزینه ای که میگیره هم خیلی کمتره.

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

تبلیغ نیست ولی در کل برای سرکتاب و باطلی طلسم طرف باید مطمعن باشه و قرآنی انجام بده خواستی درخواست ب ...

ببین اونو معرفی کن بعدم توروخدا بگو بهم بنظرت بگم ننویسه نمینویسه؟با اطلاعاتم کاری نکنه؟میترسم دیوونه نشممم

بنظرت کاری نمیکنه با اطلاعاتم؟مامانم خیلی ترسونده منو هرچیم میگم میگ حرف نزن ب من ربطی نداره منم هیچ ...

مامانا همینن

ن بابا اون چیکار ب تو داره اگ بگی پولمو میخام شاید یکاری کنه ولی بگو نه پولو نمیخام فقط هیچی ننویس...اونم انقد بیکار نیست انرژیشو بذاره طلسم الکی کنه😂😂

My heart is, and always will be, yours.

ببین اونو معرفی کن بعدم توروخدا بگو بهم بنظرت بگم ننویسه نمینویسه؟با اطلاعاتم کاری نکنه؟میترسم دیوون ...

درخواست دادم خواستی قبول کن خصوصی بگم چون اینجا بزارم شاید درست نباشه. نمیدونم والا اون دوستت که پیش باطلی براش رفته بوذ مشکلش حل شد؟ اتفاق بدی پیش نیومد؟ میخای عذرخواهی کن بگو پشیمون شدم

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

مامانا همیننن بابا اون چیکار ب تو داره اگ بگی پولمو میخام شاید یکاری کنه ولی بگو نه پولو نمیخام فقط ...

وای خدایا کاش برمیداشت بهش میگفتم ولی میترسم اصلا خیلی میترسم حتی بهش بگم ک نمیخام و اینا