2777
2789
عنوان

دوقلو بودن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 43 پست
چرا همه ۲قلو میخان

میخوان خودشون رو با ی شکم راحت کنن   دیگه اگه زحمتشون هم دو برابر بشه باهم بزرگ میشن 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز شما روزای تخمک گذاری نزدیکی داشتی؟ من تخمک گذاری با آمپول داشتم و شش روز قبل موعد ازمایشم مثبت ...

من همین ک پریودم تموم شد اقدام داشتم تا چندین بار هم یک شب درمیون ادامه دادم.چ جالب منم ۶ روز قبل از موعدم بی بی مثبت شد.

اره بازم بستگی داره ب بدنت منم ضربانشو نشنیدم فقط رو صفحه مانیتور سونو نوار قلبشو دیدم تو سونو هم ۱۳۴ زده ضربانش.اگر رفتی و گفت ک ضعیفه اصلا نگران نشو استرس هم ب خودت وارد نکن چون ب منم گفت خیلی کوچولوعه.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
یه سوال با اجازه استارتر  درسته ک کلومیفن شانس دخترزایی رو بیشتر میکنه؟

والا فکر کنم شانس دوقلوزایی رو بیشتر میکنه من ک خوردم حالا بزار تعیین جنسیت ک شد میام بهت میگم  

چند دوره خوردی؟

با اولین دوره خداروشکر جواب گرفتم و باردار شدم 

مشکلی داشتی؟  دکتر برات تجویز کرد یا سرخود خوردی؟

تخمدانم ضعیف بود دکتر بهم داد.

سیکلت چند روزه ست؟  چه روزایی رابطه داشتی؟

من ۳۰الی ۳۵.

ی شب قبل تخمک گذاری .دو شب بعدش و بعد ی شب در میون.لتروزول خورده بودم.

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
من همین ک پریودم تموم شد اقدام داشتم تا چندین بار هم یک شب درمیون ادامه دادم.چ جالب منم ۶ روز قبل از ...

پس میگی واسه منم نشون میده .دقیق هفت هفتت بود یا هفت هفته و چند روز؟

پس میگی واسه منم نشون میده .دقیق هفت هفتت بود یا هفت هفته و چند روز؟

هفت هفته و یک روز.عزیزم میگم ک بستگی داره.اگرم نشون نداد اصلا نگران نباش.من چون اصلا سونو نرفته بودم دل تو دلم نبود ک برم ب خودم هم قبولوندم ک اگه قلبش نزد نگران نشو دختر چون کوچولوعه اخه تو کتابا خونده بودم ک از هفته ۹ ب بعد میشه شنید ولی بالاخره سونو نشون میده ک تشکیل شده یا نه.

هفت هفته و یک روز.عزیزم میگم ک بستگی داره.اگرم نشون نداد اصلا نگران نباش.من چون اصلا سونو نرفته بودم ...

آهان .ممنون گلم.منم اولین سونو هست ..واسه همین نگرانم .

سونو شکمی بود واسه شما؟

من ۲ ماه لتروزول و کلومیفن خوردم +آمپول هاش سیجی  باردار نشدم  الان ماه سومم

من دو ماه کلو اما بی نتیجه ماه سوم لتروزول که خداروشکر جواب داد.

آهان .ممنون گلم.منم اولین سونو هست ..واسه همین نگرانم . سونو شکمی بود واسه شما؟

اره گلم شکمی بود.حداقل برو میبینی کوچولوتو از فکروخیال میای بیرون.من ک همش فکر بودم ک نکنه دور از جون خارج از رحمی باشی نکنه پوچ باشه درسته صدای قلبشو نشنیدم ولی خب حالا میدونم ک هیچ خطری تهدیدش نمیکنه.بهم گفت واسه شنیدنش هم هجون موقع ک واسه غربالگری میای ی دفعه صداشو هم بشنو .البته رو مانیتورش نوار قلبشم نشون میداد فداشم