2821
2789
برا پوست یه ضد آفتاب پیشنهاد بده که براق نکنه صورتو مات بی رنگ اما پوستو روشن کنه نه تیره

اگر بودجه داری کره ای بگیر سنتلا و جیگات فوق العادن ولی اگر بودجه ات کمتره فیزیکی مای و پوست چرب اورین

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم میشه ی ریمل خوب ک باعث ریزش مژه نشه معرفی کنی ؟؟من ناخنامو ریمو کردم دنبال ی لاک مارک خوب هستم ...

ببین عزیزم من خودم ریمل شون میزنم بشدت مورد تاییدمه مدل حجم دهنده و بلند کننده فوق العادس و گیاهی سوپر تاچ هم خوبه اینلی هم گیاهی و سبکه ولی بودجه داری اسکای های میبلین هم فوق العادس

لاک ژل اگر میخای کلانا لاک معمولی اینلی و الانزا تقویت ناخن هم میخای هیدرودرم و سریتا منم ریموو کردم سریتا معجزه وار ناخنامو محکم کرده ضدافتاب پیکسل متوسطه ولی با همون بودجه مای بگیری یا لافارر یا رویوال بهتره اگر ضدافتاب رنگی کاور بالا میخای لافارر ولی پیشنهاد خودم تینت پوسته سبکه برای پوستت بهتره ولی کاورش کمه

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

ببین عزیزم من خودم ریمل شون میزنم بشدت مورد تاییدمه مدل حجم دهنده و بلند کننده فوق العادس و گیاهی سو ...

منظورت از ریمل شون همون تپل هست ؟ یا اون لاغره ؟

مرسیییی عزیزم 🤗🩷

ببین ی ضد آفتاب میخوام بی رنگ باشه سبک باشه شنیدم پیکسل لکه جوش رو از بین میبره

ی ضد آفتاب میخوام ک لکه و رد جوش ها رو از بین ببره

ی ضد آفتاب رنگی هم میخوام ک جای کرم پودر رو بگیره و براق نباشه

آقایون درخواست ندید😐

منظورت از ریمل شون همون تپل هست ؟ یا اون لاغره ؟مرسیییی عزیزم 🤗🩷ببین ی ضد آفتاب میخوام بی رنگ باشه ...

نه عزیزم لاغره ببین نوشته مدل حجم دهنده و بلند کننده ضدافتاب جیگات این چیزیه که میگی عزیزم ولی کره ایه گرونه دیجی کالا اصلشو داره چون سنتلا و انوا فیکشون زیاده ولی جیگات نه برای لک و جوش ابرسانی صورتت جایگزین اسنس حلزون کوزارکس هم میشناسم چون کوزارکس گرونه ولی توی ضدافتاب های ایرانی رویوال هم لک رو از بین میبره و نیاسینامید و عصاره بابونه که جفتشون ضد جوش و ضد لکن داره و روشن کننده صورت برای جایگزین کردن پودر هم اگر سبک میخای تینت صورت ژیناژن یا مای اگر کاور بالا میخای ضدافتاب رنگی لافارر

ENTP...    طبیعت زیبا🌿