baghali1400 مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 394 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 75 پست سلام دوستان گلملطفا هر کی حس ششم هست بیاد داخل این تاپیک تا باهم گپ و گفت داشته باشیم و سرگرمی هم بشه واسمون دیروز | 15:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baghali1400 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 394 با مهدی وارد یه رابطه کوتاه مدت هدفه دار کاریمیشوید.حس ششمی نیستم با چای تک انداختم مرسی عزیز دلمیعنی دوسم داره؟
دریایی۹۴ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 713 اذیت نیست قشنگم فقط تنها خواهشم این هستبرای دو عزیزم دعای خیر کن خوب بشن دلم آروم بگیره البته اگر بر ... خیلی ممنونم عزیزم قران میخونم واسشون انشاالله خوب میشن بله موی بور خواهر شوهرم است ولی چشم تیله ای از طرف خودم زیاد است
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 مرسی عزیز دلمیعنی دوسم داره؟ بیشتر هدفش کاری مالیه تا احساسی.حالا من نمیدونم گلم چقدر حرفم برای شما صحت دارهو ایا باهم ارتباط کاری دارید یا نه به سوالم جواب بدید کهبگم
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 4242 نمیدونم گلم.برای کسانی که تک نی.ت اول نگرفتم دارم فقط جواب میدم.برای بررسی بیشتر خواستید پیام بدهید باشه عزیزم😘😘😘😘😘 دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
baghali1400 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 394 بلال فروش عزیزم منم برات دعا میکنم انشالله که دلت آروم بگیره و عزیزانت در آرامش باشم. انشالله به مراد دلت برسیفقط عزیزم من یه رفتار هایی از آقا حسین دیدم که شک کردم که دوسم داره یا نه؟و مهدی هم که شما گفتید باهاش وارد رابطه میشم،آیا مهدی دوسم داره و این رابطه به ازدواج ختم میشه؟
mmmmzh عضویت: 1405/02/24 تعداد پست: 283 حس ششمی نیستم و تک نی.ت با چای میگیرمفقط سوال اولو جواب میدم.ازدواج دارید ولی زمان دقیقش نیامده سلام عزیزم من باردارم!؟ خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت
baghali1400 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 394 بیشتر هدفش کاری مالیه تا احساسی.حالا من نمیدونم گلم چقدر حرفم برای شما صحت دارهو ایا باهم ارتباط کار ... نه عزیزم مهدی هم دانشگاهیمه
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 خیلی ممنونم عزیزم قران میخونم واسشون انشاالله خوب میشن بله موی بور خواهر شوهرم است ولی چشم تیله ای ا ... خیلی خیلی خیلی ممنونم از دریای لطف و محبت بیکرانتون قشنگم❤️🙏از خانم موی بور خیلی احتیاط کنید هر چیزی راجب مسائل شخصی بین خودت و شوهرت جلوشصحبت نکنید.حس میکنم خودشه سبب این جدایی شده.
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9040 با مهدی وارد یه رابطه کوتاه مدت هدفه دار کاریمیشوید.حس ششمی نیستم با چای تک انداختم برام تک میندازی لطفا ؟ میرم اینراهی که تو ذهنمه؟ بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 بلال فروش عزیزم منم برات دعا میکنم انشالله که دلت آروم بگیره و عزیزانت در آرامش باشم. انشالله به مرا ... سپاس فراوان از دریای لطف بیکرانتون ❤️🙏حسین نسبت به شما کراش زده😌😁☺️با آقای م نمیبینم ازدواج داشته باشید
baghali1400 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 394 سپاس فراوان از دریای لطف بیکرانتون ❤️🙏حسین نسبت به شما کراش زده😌😁☺️با آقای م نمیبینم ازدواج داشته ... مرسی گلم خیلی زحمت کشیدی💗
دریایی۹۴ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 713 خیلی خیلی خیلی ممنونم از دریای لطف و محبت بیکرانتون قشنگم❤️🙏از خانم موی بور خیلی احتیاط کنید هر چیز ... خواهش میکنم عزیزم انشاالله همیشه خوش باشی آره خودمم مطمعنم کار خواهرشه همش پرش میکنه چون شوهرم منو خیلی دوست داشت طاقت دوری مو نداشت
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 نه عزیزم مهدی هم دانشگاهیمه خب نمیدونم دیگه.برای بررسی بهتر پیام خواستی بده ولی شرایط داره
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 برام تک میندازی لطفا ؟ میرم اینراهی که تو ذهنمه؟ قبلاً برای شما گرفتم
بلالفروش عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 3300 خواهش میکنم عزیزم انشاالله همیشه خوش باشی آره خودمم مطمعنم کار خواهرشه همش پرش میکنه چون شوهرم منو خ ... خیلی ممنونم عزیزم ❤️ 🙏 راستش راه بدی رو رفته و تاوان سنگینی رو پس خواهد داد