2777
2789

والا تو خیلی خوبی چون من بدون عذاب وجدان جواب میدم خیانت رو تازه اونم فراتر از چت... بیخیال دیگه توبه کردی مردای نر خر سایت درخواست ندین

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو خیلی خوبی چون من بدون عذاب وجدان جواب میدم خیانت رو تازه اونم فراتر از چت... بیخیال دیگه توب ...

طرف مقابلمون هرزه وخرابه قرار نیست ماهم مثل اون بشیم که

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

اکی ، اکی 😂😂 ، کوردی هم سعی کن یاد بگیری ، گویش کوردی جنوبی مال ایلام و کرمانشاه هم خیلی زیباست. ا ...

خودم کرمانشاهیم البته دورگه ام ..

سطح زبانم B2🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

موقعیتی که هرگزدر اون نبودی رو قضاوت نکن

میکنم

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

موقعیتی که هرگزدر اون نبودی رو قضاوت نکن

افرین دقیقا

از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•کسی چه میداند من چقدر تلاش کردهام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟

خوبه! پساب صدای شرشر خودش را نمیشنوه!تو یک ادم حسود هستی که اعتماد به نفس پایینی داری و سعی میکنی با ...

@niniyar اینو جمعش کنید