2821
2789
عنوان

نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
یعنی با اون خانوم رسما در رابطه هست میدونه شما میدونید بعد سعی میکنه حسادت شما را هم تحریک کنهدقیقا ...

بعدا فهمیدم دیگه اون چیزی که فکر میکردم نیست چون من خودمم خیلی حساسم سعی میکنم زمان تلف کنم بشناسم طرفو الان فهمیدم ولی از نظر احساسی هنوز وابستم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعدا فهمیدم دیگه اون چیزی که فکر میکردم نیست چون من خودمم خیلی حساسم سعی میکنم زمان تلف کنم بشناسم ط ...

ترمز این رابطه را بکشید

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

خب پختگیش شاید نقش بوده جلوم بازی میکرده اینم هست رفتاراش شاید فریب بوده ولی بعدا که قضیه اون خانومو ...

این آقا شخصیت ضداجتماعی داره

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

این آقا شخصیت ضداجتماعی داره

دقیقا یه نوع سایکوپت اره یکمم عصبی و پرخاشکره مغرور و بی اهمیت به احساس طرف مقابلشه من روز اول دیدمش از نگاه و حالت چشماش و رفتارش اصلا احساس کردم غیر عادی و سایکوپته ولی بازم نمیدونم چرا احساساتی شدم .

درسته الان ده روزه واقعا کشیدم ممنونم که اگاهم کردی

موفق باشین

دقیقا یه نوع سایکوپت اره یکمم عصبی و پرخاشکره مغرور و بی اهمیت به احساس طرف مقابلشه من روز اول دیدم ...

دچار ترومای کودکی شدین

شما احتمالا خلا محبت و توجه دارین