2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و درآمدهاونحوه ی بهترپس اندازکردنش(5)

| مشاهده متن کامل بحث + 476064 بازدید | 5632 پست
سلام به همه دوستان جان و همراهان همیشگی،بعد مدتها اومدم تا سری به گروه بزنم.از خودم بگم که ده روز قب ...

سلام خانومی قدم نورسیده مبارک باشه

راستش میخواستم چند تا نکته بگم که دیدم دوستان محبت دارند و گفتنی هارو گفتن اما عزیزم از سلامتی خودت غافل نشو یکی از فامیل هامون بعد از زایمان استراحت کمی داشت و میخواست مثل قبل زایمانش همه چی عالی باشه برای همین سعی میکرد مثل قبل کارهاش رو ردیف کنه هرروز یه جای خونه رو تمیز میکرد و به کارهای بچه و همسرش میرسیدو کلی دغدغه فکری برای خودش میتراشید و از توجه به خودش غافل شده بود گاهی از کمردرد گله میکرد اما بهش توجهی نمیکرد البته بعد ها خودش گفت که چون اون مدت افسرده شده بودم و نمیدونستم چکار کنم برای همین به خودم فشار می آوردم در کل ایشون بعد چند سال کلا زمین گیر شدن دکتر بهشون گفته بود که چون بعد از زایمان استراحت نداشتی و کار های سنگین انجام دادی فشار ها روی هم تلنبار شده و این اتفاق برات افتاده درد کمرشون به حدی بود که نمیتونستن صاف بشینن پس یه بالشتک مخصوص با خودشون همه جا میبردن وروش یه وری میشستن نمیتونستن صاف بشینن چه توی ماشین چه توی مهمونی مجبوری ازش استفاده میکردن و بعد از چند قدم راه رفتن کمرشون میگرفت و اکثر اوقات توی بستر بودن و کلی پول دارو و درمان تا اینکه چند ماه قبل با کلی هزینه بیمارستان و دکتر اینا عمل کردند فعلا وضعیتشون خیلی بهتره در کل میخواستم بهتون بگم که حال دلتون رو خوب نگه دارین همه ی این مشکلات گذراست چه خونه کثیف باشه چه تمیز چه شاد باشی چه غمگین چه آرامش داشته باشی و چه عصبانی باشی روزها میگذرن هیچ کس به جز خودتون نمیتونه حال دلتون رو خوب کنه همین که هرروز سعی کنیم یک درصد نسبت به دیروزمون بهتر بشیم خودش پیشرفته پس همیشه خودمون اولویت داریم انشاالله نی نی هم زیر سایه پدرو مادرش با مهر و محبت به سلامتی بزرگ میشه ☺️

متاسفانه امسال چون حال روحی خوبی نداشتم بخاطر بیماری جدید دخترم و گهگاه مطب بودیم و گهگاه باید بیرون ...

منم هزار تا

آره دقیقا تو گروه ها همه اش میگن سخته و اینا تصحيح نمیکنیم

ولی خیلی زود تموم شد ب خاطر. برگه ای ده تومن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

#انگیزه

بچه های این همون طلای قسطی ک چندصفحه قبل راجبش حرف زدم ،قبلا عکس اینترنتیش گذاشتم الان ک رسید دستم عکس واقعیش

چندبار گذاشتم تایید نشد الان گل گذاشتم رو برند طلا وبالخره تایید شد

سنگینترش کم اجرت ترش و خوشکلترش سهم خانم های خوش قلب و امیدوار و بانگیزه ایرانی 😘🫂❤️

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

سلام دوستان من تازه این تاپیک رو دیدم شدیداً نیاز به راهنمایی دارم، شوهرم فوقالعاده ولخرجه دست و دلب ...

بنظرم من عزیزم به اندازه ای که میتونین وام بگیرید و طلا بخرید و بزارید کنار

طلای ابشده

به شوهرتم بگو اینجوری جمع کنیم تا چندسال دیگه خونه بخریم

یکمم ناز کن تا انگیزه بگیره 😂

اینجوری دیگه پولی هم تو حسابش نمیمونه که ولخرجی کنه همش بابت قسط میره

#انگیزهبچه های این همون طلای قسطی ک چندصفحه قبل راجبش حرف زدم ،قبلا عکس اینترنتیش گذاشتم الان ک رسید ...

مبارکت باش دختر سختکوش به سلامتی استفاده کنی مطمین باش با این رویه ای که پیش گرفتی طلاهای سنگین تری در راهن

یک کیلو عسل و یک رول دستمال از این خیلی بزرگها برای توی آشپزخونه و لپه و ...هم یادم رفت بنویسم .شامپ ...

ارس جان براتون درخواست دوستی فرستادم میشه ادرس طلافروشت را بهم بدی من تا حالا اصفهان طلای نو زیر ۸ درصد کارمزد نگرفتم یادمه بهم گفتی کمتر از این گرفتی من نو میخوام ولی مثلا کارتیه و اینه ای و کم اجرت من از وحید میخرم از سیتی سنتر هم ۸ درصد کارتیه خریدم سود و اجرت باهم ممنون میشم اگه لطف کنی از پاساژ صارمی خمینی شهرم گرفتم اونم ولی نو دیکه ده درصده

من یک همکاری داشتم همیشه طلاهاش که زیاد هم بود تو یک مشما تو کیفش همراهش بود ! چندین بار هم در اورد ...

این کار خیلی خطرناکه من عید که جنگ بود با خودم بردم خونه مادر همسرم گذاشتم داخل ماشین جاساز کردیم و حتی به پسرم هم نگفتیم ادم مالش را جمع کنه همسایه را دزد نکنه

دیروز میخواستم ادویه کاری بخرم ،دو نمونه دیدم اصلا پسند نکردم ، یکیش خیلی بوی زیره غالب بود یکی هم ا ...

ممنون برای دستور ادویه کاری حتما امتحان میکنم فکر کنم با مرغ خیلی خوب بشه خیلی محبت میکنید که تجربه هات را مینویسی من خیلی ازش استفاده میکنم

ازطرفی حدود صد تومن قسط داریم هرماه چیزی حدود پنجاه شصت تومن برا خورد خوراک داریم مدیریت این خیلی س ...

عزیزم حق داری بی انگیزه و نا امید بشی ولی اولا اگر واقعا والدین همسرتون خیلی در مضیقه هستن به همسرت حق بده که ناراحت و نگران بشه و یه حدی را به عنوان کرامت و زکات مالت در نظر بگیر به هرحال هر ماه باید یه پولی از خونه بیرون بره چه بهتر که دست والدین بره که دعای خیر و برکت باخودش بیاره همسر من هم به والدینش کمک میکنه و منم میزارم پای قضا بلا گاهی یه پولی را ما جلو جریانش را میگیریم تبدیل به دوا درمون میشه دوم هر ماه با قسط دیجی یه چیزی بخر حالا اگر طلا باشه بهتر نمیشه وسایل خونه اصرار کن که نیاز دارم حتی اونم نشد شوینده و حبوبات و.. عمده بگیر اینم یه جور پس اندازه بدهکارش کن که اضافه نیاره مثلا شما شوینده چند ماه را بگیر و اگه هر ماه ۶۰ میگیری هموم ۶۰ را حفظ کن به اضافه قسط دیجی و یه مقداری پس انداز کن برای خودت

یعنی لوبیاشو ترکیبی بریزی؟ شاید خوش طعم یا ظاهرش خوب نشه، پیشنهاد میکنم یه بار مقدار کم با لوبیاقرمز ...

لوبیا قرمز به نظرم لعاب لازم رو نداره.برای همین گفتم لوبیا قرمز برا خوشگلی و لوبیا چیتی برای لعاب بریزم .

نخوداب را چجوری میپزی ؟

من نخود خیس خورده از شب قبل رو با زردچوبه نمک و فلفل قرمز به مدت خیلی طولانی میذارم بپزه، خیلی ها عصاره قلم هم اضافه میکنند. برای سرماخوردگی خیلی خوبه

امروز همسرم صبح خونه بودند و چند روزی بود تو فکر بودم که با مبلغی از پول وام که مونده خرید عمده کنم ...

ارس جان به این نتیجه رسیدم که اگه میخوام رابطه مادرپسریم حفظ بشه باید سعی کنم حتی المکان معلم پسرم نباشم )برای بچه هایی که ازدرس فراری البته 😅😅 تهش تذکر میدم بشین مشقاتو بنویس و این وظیفه خطیر ریاضی کار کردن را به باباش سپردم درس اسونا را فقط میپرسم ازش مارک مایع لباسشوییت چیه من برای ملحفه ها گاهی پودر میریزم