2777
2789
عنوان

نامزد روانی😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 31 پست

نامزدش داره ی روش پیاده میکنه اسم خوبی داشت یادم نیست

که اینجوری از لحاظ ذهنی دختررو با این کاراش ناخودآگاه تحریک کنه فکرش درگیرش باشه

ینفر اینکارو با من میکرد دوستم بهم گفت هدفش اینه ولی مسخرم اومد ولی بعداً چکه چکه از رفتاراش متوجه شدم دوستم درست میگفت پسررو بلاک کردم

ولی اگر بمدت خوبه یهو اینجوری میشه یعنی داره اون روشو اجرا میکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واضح باهاش حرف بزنه و ضعف نشون نده دلیل تغیر رفتارشو بپرسه خداروشکر که نامزده و شوهر با دوتا بچه نیس ...

مامانم زنگ زد میگه چرا اینجور رفتار کردی باهاش پسره میگه خودش میخواست بخوابه.مادرم گفت چرا دردغ میگه خودم پیاماتون دیدیم یعنی چی اگه نمیخوایش بیا تکلیفشو مشخص کن. چرا حلقه از بیوت برداشتی؟میگه برنداشتم 😐ما سه نفر خودمون دیدیم.میگه نه بعد تماس رفتیم دیدم دوباره حلقه گزاشته .حس میکنم خیلی تاکسیکه به درد زندگی نمیخوره

شاید دوستش ندارهاگ روز اول عاشق بوده الانم فارغ شده یجا کار میلنگه باهم دوست بودن نامزدی کردن یا سنت ...

دوست بودن پسره خودش اصرار کرد با خانوادش امد خواستگاری و مادرش هم دختره رو خاطرش خیلی میخواد

چیزی نباید بگی... باید سبک سنگین کنه ممکنه پسره پشیمون شده... اینجور که نمیتونه یه عمر زندگی کنه کم ...

خب چرا بهش گفتیم یا رفتارت درست کن یا تمام کنید میگه نه من عاشقشم ولش نمیکنم ولی اشک دختر بیچاره در میاره.به خدا دختر خالم لاغر لاغر شده بیچاره همش گریه میکنه

نامزد یعنی چی؟نشون آوردن واسش؟ خب نمیخواد دیگه دختر خالت رو ازین واضحتر نشون پس بفرستین یا مامانش با ...

مامانمو زنگش زد گفت .گفت نه من عاشقشم میخوامش.خیلی جالب بود پسره طلبکار بود اصلا نمیفهمیدم چی میگه.کلا حس میکنم مردا روانین

نامزدینی چی ینی اومدن روفرش خونه دخترخاله ات نشستن اگ اینطوربوده ک ب خونوادش بگه اگ نامزد طوری الکی ...

بابا انگشترش دستشه😐نشون دیگه انگشتر میارن برا شناخت پسر دختر .بعد مجلس خواستگاری

حتما فکر درست حسابی کنه دختر خاله ات نه از بی لباسی نه از گرسنگی ازدواج نکردهازدواج کرده دست جنس مخا ...

💔والا دختر که پسر دوست داره بیچاره خیلی گریه میکنه براش.استاده و پول در میاره .پسرم شاغله ولی اصلا یه رفتارای میکنه که نگو میبینی بعضی وقتا گل بل بلن بعد یه دفعه پسره ج نا انگار گرفتنش دیونه میشه

نامزدش داره ی روش پیاده میکنه اسم خوبی داشت یادم نیست که اینجوری از لحاظ ذهنی دختررو با این کاراش نا ...

یه مدت خوبه یه مدت روانی میشه به دختره گیر میده .الانم برای کارش رفته نمیدونم به این بیچاره گفته تا سه هفته نمیتونه بباد خونه اونم گفت باشه.بعد چند روز از رفتنش اینحوری میکنه.اخه بیچاره همینجورم داخل فشار هست اینم تاکسیک بازی میکنه.

مامانم زنگ زد میگه چرا اینجور رفتار کردی باهاش پسره میگه خودش میخواست بخوابه.مادرم گفت چرا دردغ میگه ...

ببین نرمال نیست این رفتارا ساده نگذرید اگه به هم نخورد حتمن برن پیش مشاور و مشاوره پیش از ازدواج بدن اصلا شاید به هم نخورن

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
ببین نرمال نیست این رفتارا ساده نگذرید اگه به هم نخورد حتمن برن پیش مشاور و مشاوره پیش از ازدواج بدن ...

والا اون اول رفتن گفت خوبه.من میگم شاید اون بلد نبوده.

پسره خیلی مغروره درون گراس.خیلی هم بی ادبه

والا اون اول رفتن گفت خوبه.من میگم شاید اون بلد نبوده.پسره خیلی مغروره درون گراس.خیلی هم بی ادبه

عزیزن تو نامزدی مردا صد خودشونو میزارن ته احساس ته ولخرجی مهربونی و بهترین روی خودشونو نشون میدن اگه این پسر تو نامزدی اینه بعدها چجوری باشه خدا داند شاید هم اون پسر دودله یا میخواد پا پس بکشه یا پای ی نفر دیگه در میونه یا شاید حال روحیش خوب نیست و از یجا تحت فشاره

توی دوران نامزدی از این علامت ها ساده نگذرید روراست باهاش حرف بزنن سعی کنن بفهمن کلا ذاتن اینجوریه یا ی مشکلی پیش اومده یا پشیمونه یا ترسیده از تشکیل خونواده یا اصلا پای کس دیگه ای درمیونه اینده و زندگی ینفر شوخی نیست که

امیدوارم مشکلشون حل شه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸