2777
2789
عنوان

فکت آنیتا نارنجی پیدا کردم

1669 بازدید | 66 پست

میخواید بدونید چرا همه تاپیکاش تایید میشن؟؟ همینطور کامنتای بی محتواش؟

چون آنیتا خود نی نی یار هست، پازل رو بچینید کنارهم متوجه میشید😈👿

🎵🎶🎵آهنگ شرلوک هولمز🎶🎵🎶

نی نی یار نامردی اگر تایید نکنی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجیب بود نبود؟😉😏

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چون اسکندر اهمیت میدید اونم داره با اون روش مصخرف ادامه میده

همه ده اسمش تا کامنت میزارع ده نفر میرن برای ریپلای

اونم عقده توجه همین میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چون اسکندر اهمیت میدید اونم داره با اون روش مصخرف ادامه میده همه ده اسمش تا کامنت میزارع ده نفر میرن ...

اسکندر کیه؟ من حس میکنم بالاخره نی نی یارم آدمه دیگه،کرم درونشو با آنیتا اینجا خالی میکنه😂

بیشتر آهنگ کلید اسرار تو ذهنم پلی شد

🤣 خب قسمت عبرت آموزش کجا بود

اسکندر کیه؟ من حس میکنم بالاخره نی نی یارم آدمه دیگه،کرم درونشو با آنیتا اینجا خالی میکنه😂

نمیشه ویرایش کرد منظورم اینقدر بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما قدیما خودمون کاربر وحشی داشتیم انیتا کیه

چون جدیدا کامنتا و تاپیکا با تایید نی نی یار گذاشته میشن، بخاطر همین میگم یا نی نی یار خود آنیتاست، یا فک و فامیلشه🤭

تعجبم ازکساییه که میرن تاپیکش هرسری .یکی اینه ازش متنفرم یکیم اون ک شغل پزشکا رامیپرسه ودرامدشونت

دقیقا با این روش کلی هم خوشحاله

گاهی واکنش منفی رهم خیلی ها دوست دارن