2821
2789
ساعت سایت چجوریه من هرموقع میام بسته

الانا دیگععع باش بببنده ... والا میلی هست هروقت دلشون بخواد باز می کنننن الان سایت بهم ریخته است ...ساعت باز شدن سایت از ۹تا ۱۱,دوباره ۱۲تا این موقعه ها هست اما یه تایمی هم داره ک هی میبنده .و..

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اتقد بادوم درختی خوردم

ک تا یکسالگیه دخترم بادوم میدیدم عوق میزدم

ولی وایسا ۸ هفته برو

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻 سرتو شوخی ندارم..مننمیزارم بگیرنت ازم..وسط بازی توام ..با اینکه میدونم شر میشه واسم..❤️

من اتقد بادوم درختی خوردم ک تا یکسالگیه دخترم بادوم میدیدم عوق میزدمولی وایسا ۸ هفته برو

منم فردا میرم ان شاءالله تو ۶ هفته ولی نویت زدم واسه۶ تیر ک واقعا قلب تشکیل شده باشه الکی چخبره هر دیقه سونو ۱ملیون ویزیت خدا تومن

الان زوده میری خدای نکرده قلب رو نبینه تا هشت هفته کلی استرس میکشی بذار همون ۸ هفته برو

هیچی نیاز نیست بخوری هرکاری کنی به امید خدا اگه مشکل کروموزومی وجود نداشته باشه قلب قشنگش تشکیل میشه

فقط ویتامین دی و اسیدفولیک فراموش نشه

منم فردا میرم ان شاءالله تو ۶ هفته ولی نویت زدم واسه۶ تیر ک واقعا قلب تشکیل شده باشه الکی چخبره هر د ...

منم وایسادم ۸ هفته یهو رفتم دکتر حتی تا ۸ هفته اصلا دکترم نرفتم😂

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻 سرتو شوخی ندارم..مننمیزارم بگیرنت ازم..وسط بازی توام ..با اینکه میدونم شر میشه واسم..❤️

عزیزم ب سلامتی ایشالله که همه چی اوکی باشه من الان چهار هفته ام

سلام عزیز شما چهار هفته این کی فهمیدین باردارین و بتاتون چند بود من ۶ روز قبل موعد ۱۰۰ بود نمیدونم خوبه یا نه باید دوباره تکرار کنم

۶تیر واسه من میشه ۹هفته

ایشالاا بسلامتی عزیزممم🥰🥰😍😘😘😘