عوض اینکه همدردی کنن باهات و مرحم زخمات باشن چه حرفی بوده که زدن ولی شما به روی خودت نیار توکلت به خدا باشه ایشالا زود باردار میشی و به سلامتی زایمان میکنی
خواهر شوهرم رفته همه جا نشسته گفته که زن داداشم مشکل ژنتیکی داشت بچش اینجوری شد درصورتی که اصلا چنین ...
کج فهمیه عزیزم. اشتباه فهمیده و گفته. با اومدن یه بچه همه میهمن چه خبره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
ببخشیدا اما حرف بی ربطیم نزدن برین ازمایش بدین تا خدایی نکرده این مساله دوباره تکرار نشه من خودم یه بچه ی ۳ ماه بایه بچه ی ۶ ماه سقط کردم یه عالمه ازمایش دادم اخرشم هر دو سالم بودیم حالا با مراقبت کافی دو تا بچه ی سالم دارم خدا رو شکر
تو جهاز خریدن انقدر فضولی کردن که اینو بخر اونو نخر فلان ظرف رو 6 دست بخر لباسشویی فلان مارکو بخر حالا خودش 4 تا کالای آشغال خریدن که یخچالم هر روز داره خراب میشه
عزیزم تو ام ناراحت نباش من بچم که سقط شد زنده بود داشت نفس می کشید انقد تو بیمارستان لفتش دادن تا از دست رفت خیلی زجر کشیدم با همه قاطی بودم و تا حدی بد بین البته خودمو می گم خیلی روم تاثیر بدی داشت با اینکه کینه ای نیستم اما خوب یادمه وقتی این اتفاق برام افتاد خیلیا از ته دل خوشحال بودن بیشتر طرف خودم طرف شوهرم همش همدردی می کردن و گریه
خواهر شوهرم بارداره اینکه سال در سال به من زنگ نمیزد بعد از سقط بچم هر روز زنگ میزد الان ویار دارم الان بچه تکون میخوره برا تو چطوری بود بچه تو چطوری بود
یادم می یوفته گریم می گیره الان دو تا بچه دارم اما بچه ی ۶ ماهم هیچوقت از یادم نمی ره فقط این فکر بهم ارامش می ده که اون بی گناه بود و الان راحت تو بهشته
ببین می گن این بچه هایی که قبل از بلوغ از دنیا می رن خانم فاطمه س تربیتشون می کنه یعنی براشون مادری می کنه مطمعن باش الان جاش راحته یه مادرم فقط راحتی بچشو می خواد سعی کن کاچی بخوری کاچی افسردگی رو ازبین می بره بعدشم با هیچ کس در گیر نشو حتی درگیری لفظی چون اگه مردم ازت نقطه ضعف پیدا کنن بیشتر اذیتت می کنن خواسته یا نا خواسته یکی با طعنه هاش یکی با نصیحتاش یکی با دلسوزیاش خودت باش به خدا توکل کن