2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی وجود ۱۰۰% hpv هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب پس مردهاهم باید واکسن بزنن،؟

واکسنش ۳ مرحله ۱ ملیون هست و اونایی که این ویروس و گرفتن فایده ای نداره واکسن بزنن و واکسن فقط برای پیشگیریه میگن درمان نداره 😣😣😣

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
واکسنش ۳ مرحله ۱ ملیون هست و اونایی که این ویروس و گرفتن فایده ای نداره واکسن بزنن و واکسن فقط برای ...

اره دیگه واکسنو باید قبل ازمبتلا شدن زد

چقد گرونه

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟

وای ی خانمیو میشناختم میگفت توگلوی بچم تومور هست😑سه ماهی یکبارمیبریم لیزرش میکنیم بازبعد سه ماه باید ببرمش وای خدای من نگو همین بوده

ولی شنیدم کسی گفت زگیل تنلسلی داشته مادره

باخودم میگفتم تومور چ ربطی ب زگیل داره

ولی میدونستم کسی ک زگیل داره نباید طبیعی زایمان کنه

وای چقد سخته ادم خودش عامل مریضیه بچش بشه😐

تبخاله اسمش یا زگیل ؟ من لبم تبخال میزنن این ب اون ربطی ندارن که؟؟؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
عزیزم اون ویروس هیچ وقت از خون پاک نمیشه یعنی راه درمان نداره؟ پس یعنی تا اخر عمر ممکنه خطر ابتلا به ...

گلم نوع پرخطرش سرطانزاس فقط.زگیلیها نه. هرسال پاپ اسمیر بدین خیالتون راحته

چشم به راه...
تبخاله اسمش یا زگیل ؟ من لبم تبخال میزنن این ب اون ربطی ندارن که؟؟؟ 

تبخال چیز دیگست

تبخال یا هرپس تناسلی

همونم خیلی بده

البته رولب رو ک اکثرامیزنن اون نیست

نه عزیزم ربطی نداره این اسمش زگیل هست

ممنون عزیز😍

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁