2777
2789

بچه...سالم و صالح

فقط همین ولاغیییییییر

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه قبلا خیییلی دختری بودم

جواب سونوم به شدت ناراحتم کرد

ولی الان...از ناراحتیه اون روزم خجالت میکشم

حس میکنم فقط و فقط همین جوجه کاکلیه مذکرمو دوس دارم

زین پس فقط دعا میکنم صالح و سالم باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
من یادمه قبلا خیییلی دختری بودم جواب سونوم به شدت ناراحتم کرد ولی الان...از ناراحتیه اون روزم خجال ...

یعنی موقع سونو ناراحت شدی ؟ تا چند روز؟

من انقد پسر دوس داشتم احساس میکردم دختردار بشم خوشم نیاد اما الان میفهمم بچه هر چی باشه جونه مامانشه 💖

یعنی موقع سونو ناراحت شدی ؟ تا چند روز؟ من انقد پسر دوس داشتم احساس میکردم دختردار بشم خوشم نیاد ام ...

تا سه چهار روز

خیلی حس بدی بود

ولی حسی الان نسبت به اون حالم دارم بدتره

حس پشیمونی و نادونیه یه جورایی

انگار اگه یکی دیگه جای پسرم بود نمیخواستمش

خدا بدددددددددد جوری مهرشو به جونت میندازه

بد جوری

من رژیم داشتم سونو هم احتمال پسر داد

اما اگر سونوی بعدی چیز دیگ بگه حقیقتا یکم شوکه میشم ولی مطمئنا عاشقش میشم هرچی باشه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷