2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 27 پست

اول مطمعن شو ازدواج نکرده بعد فردا شب ی پیام عید تبریکی بفرست یا اگ استوری گذاشت تو هم جواب استوری تبریکی بگو کم کم حرف بزنید ببین اصن شاید عوض شده آدمی نبود ک میخایی

مادرم غم نبودت منو داره از پا در میاره مامان خیلی وقته نیومدی ب خابم خیلی دلتنگتم 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخوام که برم بگم بیا از اول شروع کنیم،میخوام مثلاً ی پیام اشتباهی بدم اگه اونم مشتاق بود پیشنهاد د ...

آره اونم گوشاش مخملیه میگه وای چه تصادفی 😐پسرارو چی فرض میکنید آخه نامه ناننوشته ن

مشکلم اینه چی بگم چجوری پیش قدم شم و اینک اصلا این کارم درسته؟

به نظرم ریسکه ولی به امتحانش میارزه

پیام اشتباه خوب نیست به نظرم مثلا تولدش یا یه مناسبتو تبریک بگو یا همینطوری پیام بده حالشو بپرس نسبت به جوابی که بهت میده میشه تشخیص داد که مایله ادامه بده یا نه

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

نه

چون سنتی بوده ممکنه بعد از تو ده جا دیگه رفته باشن عاشقتم که نبوده ممکنه با جواب ردی کع دادی کلا از چشمش افتاده باشی اگه دوس داشت میتونست تو رو راضی کنه یا کاری کنه به چشمت بیادو... صرفا چون زن میخواست فقط خاستگاری کرده پیام بدی چی بگی؟؟ بگی بیا منو بگیر پشیمونم بعد جلو خانوادش بشینن مسخرت کنن؟ بیخیال شو قحطی شوهر که نیومده

نه چون سنتی بوده ممکنه بعد از تو ده جا دیگه رفته باشن عاشقتم که نبوده ممکنه با جواب ردی کع دادی کلا ...

ن اتفاقا سنتی نبود عزیزم باهم تو مطب رو به رو شدیم و مادرش شمارمو گرفت

اصلا ازش خبر داری شاید تو رابطه باشه یا ازدواج کرده باشه واسطه ای دوست مشترکی فامیلی بین تون نیست؟

ن غریبه بود تو مطب باهم رو به رو شدیم

ایتا داره گاهی اوقات چک میکنم ازدواج کرده بود بلاخره مشخص میشد عکسی چیزی میزاشت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز