2777
2789
عنوان

خواب قشنگ 🌛🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی اموات ی چیزی میده اونم به خوشحالی بهترین تعبیر رو داره

ممنونم ایشالا همین طوره ✨✨

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

خیلی سالیان پیش مادربزرگ مادریم بیمار بود ، مادرم پیشش بود منم تا اونجا که دستم بود خرید میکردم برا ...

خدا رحمتشون کنه ✨خواب خوبی بود

منم سر مزارشون رفتم خیرات دادیم فرداش یکی از بستگانم خواب دیدن که مادر بزرگم رو دیده گفت فلانی اومد(من) و کیک و همه چیزم هست 😅

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

ایشالا که خبر بودی بهم برسه ممنونم ✨

ایشالله، ولی همیشه خوابتون رو چه خوب بود چه بد، اول برای آب روان تعریف کنین بعد کس دیگه،

شیرآب رو باز کنین و تو دلتون تعریفش کنین و زود آبو ببندین

ایشالله، ولی همیشه خوابتون رو چه خوب بود چه بد، اول برای آب روان تعریف کنین بعد کس دیگه،شیرآب رو باز ...

چه فکر خوبی

باشه حتما

این بار برای مادرم گفتم 🙂ولی حتما

قشنگ ترین خوابم این بود املاکی شده بودم بعد خیلی پولدارم شدم یه لندکروز سفید خریدم لامصب تو خوابم حس ...

ایشالا به زودی خوابتون تعبیر شه😊😊

عالی بوده

خب کادو چی بود

چیزی نگفت دیگه 😁در حد حرف بود

عزیزم انشالله خیراینکه اموات هدیه بدن شنیدم تعبیرش خوبه🧡

ممنونم عزیزم 😍✨ایشالا 🤗