2789

اسم کاربری خودم یعنی پروانه خاموش یا ساکت

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی واقعا اسم ها غمگینه

مثل داستان زندگیم واقعا وقتی به اسم ها فکر میکنم یاد خودم میفتم با خودم میگم چطور اون روز ها رو گذروندم

دلم میخواد درباره زندگیم حرف بزنم

عشق نافرجام

۱۷ سال پیش سال ۱۳۸۸باپارتنرم آشنا شدم ازروزاول آشنایی بهش گفتم نه نمیخوام این رابطه رو چون شرایط من مناسب نیست بیماری دارم مشکل جسمی دارم ولی گفت من همه جوره میخوامت بخدا حتی این ۱۷سال فقط مجازی درکنارمه هیچوقت حضوری ندیدمش همیشه بهش گفتم عزیزم برو زندگیتوبایکی بساز که بتونی باهاش خوشبخت بشی به خانواده ش گفتم خانواده خودم باهاش حرف زدن پدرش مادرش خواهروبرادرش اومدن خونه مون ولی خودشو اجازه ندادم بیاد چون نمیخواستم حضوری باهام حرف بزنه مجبور باشم قبول کنم خانواده ش با هامون درارتباطن داداشام خواهرام میرن شهرشون خونه شون دیگه یه جورایی آشنای خانوادگی شدیم مادرش بهم میگه عروسم پدرش میگه دخترم خواهر و برادرش میگن زن داداش بچه هاشون میگن زن دایی زن عمو😑😑

خودشم ول کن ماجرا نیست میگه همین مجازی باهات بودن هم برام کافیه چون منم مشکل دارم سردی شدید دارم نمیتونم ازدواج کنم پس همینکه همدمم باشی برام کافیه

میپرستمت اندازه تمام وجودم هرچند میدانم بهم نخواهیم رسید عشقم😭😓کاش میشد ازم دورمیشدی که عذاب نکشی کاش بی معرفت بودی ومیرفتی ۱۷سال به پای من نشستی دردت به قلبم 😓😓